Home TOP NEWS Συνεχίζονται τα έργα στο «Ηλίας Πούλλος»

Συνεχίζονται τα έργα στο «Ηλίας Πούλλος»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αναβάθμισης στις εγκαταστάσεις του «Ηλίας Πούλλος», με την πρώτη φάση του έργου να «τρέχει» αυτή τη στιγμή με γοργούς ρυθμούς.

Η αρχική φάση επικεντρώνεται στους εσωτερικούς χώρους που θα χρησιμοποιούν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές και στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον, πλήρως εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η δεύτερη φάση του έργου στο προπονητικό κέντρο στο Γέρι αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στον Σεπτέμβριο.

Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες, θα πραγματοποιηθεί επίσημη παρουσίαση του ανακαινισμένου «Ηλίας Πούλλος», ώστε να γίνει γνωστό στο κοινό το τελικό αποτέλεσμα των αναβαθμίσεων.