
Σε ρυθμούς αγώνα κινούνται άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο καθώς απόψει (20:00) η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την Βόλφσμπεργκερ στο Wörthersee Stadion.
Το τριφύλλι βρίσκεται ένα βήμα πριν την League Phase και οι δύο αγώνες με τους Αυστριακούς αποτελούν το πιο δύσκολο φετινό ευρωπαϊκό τεστ. Μοναδικός στόχος για τον Μπεργκ και τους παίκτες του είναι να βάλουν βάσεις πρόκρισης μέσα στην Αυστρία και σε μια βδομάδα να κτυπήσουμε την πρόκριση σε ένα καταπράσινο ΓΣΠ.
Ασφαλώς και οι Αυστριακοί δεν είναι χαμηλό εμπόδιο, αλλά ούτε και κάποιο φόβητρο οπότε με την φόρα και την καλή φόρμα από τα προηγούμενα παιχνίδια μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Νορβηγού κόουτς, ο οποίος καλείται να ετοιμάσει πλάνο νίκης για τον αποψινό αγώνα.


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
