Το πρωί της Δευτέρας (18/08) είδε το φως της δημοσιότητας πληροφορία που ήθελε την Γκαζιαντέπ από την Τουρκία να έχει στο στόχαστρο της τον Γουίλι Σεμέδο.
Ωστόσο, όπως προκύπτει από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η πρόταση που κατατέθηκε για τον διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι απορρίφθηκε. Η προσφορά, που σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα άγγιζε τις 450.000 ευρώ, δεν ικανοποίησε την ομάδα μας, η οποία ξεκαθάρισε τη στάση της.
Η θέση του «τριφυλλιού» είναι σαφής: ο Σεμέδο παραμένει στο ρόστερ και υπολογίζεται κανονικά από τον Χένινγκ Μπεργκ. Παίκτης και σύλλογος έχουν στρέψει πλήρως την προσοχή τους στη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση που ακούει στο όνομα Βόλφσμπεργκερ.





![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



