Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Αράζ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ.
Το ευρύ 0-4 του πρώτου αγώνα στο Μπακού προσφέρει στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο την απαραίτητη άνεση για να διαχειριστούν τη ρεβάνς όπως κρίνουν καλύτερα, έχοντας παράλληλα στο μυαλό τους τα επερχόμενα πλέι-οφ του Conference League απέναντι στον ΠΑΟΚ ή τη Βόλφσμπεργκερ.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης παραμένει ερωτηματικό για το αν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος, με το ιατρικό τιμ και τον Χένινγκ Μπεργκ να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή πριν πάρουν την οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου στις προσεχείς προπονήσεις.



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)