Home TOP NEWS Χαιρόμαστε με ότι βλέπουμε υπάρχουν όμως και τα… αλλά!

Χαιρόμαστε με ότι βλέπουμε υπάρχουν όμως και τα… αλλά!

Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας – αυτό που βλέπουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος είναι απολαυστικό, έχοντας μάλιστα και ένα καλό δείγμα 10 επίσημων αγώνων.

Από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ βγάζει μια εικόνα που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο: Σχέδιο, πάθος, ποιότητα. Κι όταν αποφασίσει να πατήσει «γκάζι», δεν υπάρχει φρένο για κανέναν αντίπαλο.

Η άμυνα; Τείχος. Τέσσερα γκολ σε δέκα παιχνίδια. Μιλάμε για στατιστικά που δεν τα βλέπεις συχνά σε κυπριακή ομάδα. Και μπροστά, ποικιλία. Δεν είναι ένας ή δύο που κουβαλούν το βάρος του σκοραρίσματος – είναι όλοι. Αυτό δείχνει μέταλλο, δείχνει ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί. Σε κάθε παιχνίδι ζητάει ήδη το πρωτάθλημα. Κι εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα: να παραμείνουν όλοι προσγειωμένοι. Γιατί μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα, όμως η σεζόν είναι μαραθώνιος. Το πρωτάθλημα δεν κερδίζεται τον Σεπτέμβρη, αλλά τον Μάιο.

Εκείνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μας κάνει να ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι. Μας έχει δώσει λόγους να αισιοδοξούμε, να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε. Αλλά ας το κάνουμε βήμα-βήμα. Στο τέλος θα μετρήσουμε τα κουκιά και τότε θα φανεί αν η φετινή πορεία γράψει τη δική της χρυσή σελίδα.

Του Παναγιώτη Τούμπα