Απρόοπτο προέκυψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Φαμπιάνο, καθώς ο Κυπριοποιημένος τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις και τέθηκε εκτός μάχης για το αυριανό παιχνίδι με τη Μάιντς στο ΓΣΠ.
Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στον προσαγωγό, με τις ενδείξεις να είναι ενθαρρυντικές, αφού γλιτωσε τα χειρότερα ο τερματοφύλακας της ομάδας μας.
Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος κήπερ θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 1-2 αγώνες, χάνοντας τόσο το ευρωπαϊκό ματς με τους Γερμανούς όσο και το ντέρμπι της Κυριακής (05/10) απέναντι στον Άρη Λεμεσού.
Η επιστροφή του υπολογίζεται μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, με στόχο να είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τη Freedom24 Krasava.


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
