
Με ανεβασμένη ψυχολογία και τον «αέρα» της κορυφής, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της δύσκολης εξόδου στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την ΕΝΠ.
Η σπουδαία ανατροπή και νίκη απέναντι στην Πάφο FC έδωσε τεράστια ώθηση στην ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, με όλους στο «πράσινο» στρατόπεδο να δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.
Οι «πράσινοι» δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι να αποκτούν σταθερότητα, ομοιογένεια και χαρακτήρα ομάδας που ξέρει πώς να αντιδρά, ακόμη και όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Το σύνολο του Μπεργκ βγάζει πλέον αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ποιότητα, στοιχεία που έχουν φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η αποστολή στο «Τάσος Μάρκου» κάθε άλλο παρά εύκολη θεωρείται, όμως ο στόχος είναι ξεκάθαρος: άλλη μια νίκη, που θα κρατήσει το «τριφύλλι» στην πρώτη θέση και θα επιβεβαιώσει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη να παραμείνει πρωταγωνίστρια μέχρι τέλους.
Με τον αέρα της κορυφής και την πίστη στα δικά της πόδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ πηγαίνει στο Παραλίμνι για να γράψει το επόμενο νικηφόρο κεφάλαιο της φετινής της πορείας.









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)




