Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη προσανατολίσει την προσοχή της στο επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.
Ο Χένινγκ Μπεργκ και το τεχνικό του επιτελείο καταστρώνουν τον σχεδιασμό τους για την αναμέτρηση και θεωρείται πιθανό να δούμε ξανά μια προσέγγιση παρόμοια με εκείνη που εφαρμόστηκε απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο αριθμό λεπτών στα πόδια τους.
Ακολουθεί το καθοριστικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης, γεγονός που λογικά απασχολεί τον Νορβηγό προπονητή. Είναι δεδομένο ότι θα θελήσει να προστατεύσει ορισμένους βασικούς παίκτες, προσφέροντάς τους τις απαραίτητες ανάσες, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην απαιτητική αναμέτρηση στην Αυστρία.
![«Κανένα παιδάκι χωρίς σακάκι» [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Sakaki-OmonoiaFoundation-238x178.jpg)

![Ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/Ball-238x178.jpg)





![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)
![«Κανένα παιδάκι χωρίς σακάκι» [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Sakaki-OmonoiaFoundation-100x75.jpg)

![Ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/Ball-100x75.jpg)