Home TOP NEWS Ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής με τρία παιχνίδια

Ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής με τρία παιχνίδια [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα, Παρασκευή (17/01), η δράση της 18ης αγωνιστικής της Cyprus League, η οποία θα ολοκληρωθεί σε τρεις διαφορετικές ημέρες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει παιχνίδια στο Δασάκι της Άχνας, στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» και στο ΓΣΠ.

Στις 16:00, ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού στο Δασάκι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα απέναντι στην Ανόρθωση και ψάχνουν αντίδραση, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, ο Άρης ταξιδεύει στην Άχνα με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.

Στις 17:00 ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, στην Πάφο, όπου στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο Ακρίτας Χλώρακας θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες, ο Ακρίτας από τον Αποέλ και η ΑΕΛ από την ΟΜΟΝΟΙΑ και μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με κοινό στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Η αυλαία της πρώτης ημέρας της 18ης αγωνιστικής θα πέσει στις 19:00 στο ΓΣΠ, με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας να φιλοξενεί την Πάφο FC. Οι «γαλάζιοι», με νέο προπονητή στον πάγκο, θα επιδιώξουν να πετύχουν το δύο στα δύο, ενώ οι «μαυροπράσινοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να αποσπάσουν βαθμολογικό όφελος από τους περσινούς πρωταθλητές.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

16:00 Εθνικός Άχνας – Άρης [Cytavision]
17:00 Ακρίτας Χλώρακας – ΑΕΛ [Cytavision]
19:00 Ολυμπιακός – Πάφος FC [Cytavision]