
Με προπόνηση που έγινε στο «Ηλίας Πούλλος» η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Ριέκα για τα πλέι – οφ του Conference League.
Η ομάδα μας θα μεταβεί στο ΓΣΠ το βράδυ της Πέμπτης [19/02] έχοντας 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της.
Η ενημέρωση:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού, (19/02, 22:00) εντός έδρας, αγώνα απέναντι HNK Rijeka για τη νοκ άουτ φάση των πλέι οφ του UEFA Conference League.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Άιτινγκ, Σεμέδο, Χατζηγιοβάννης, Μαέ, Α. Άνδρεου, Μασούρας, Τάνκοβιτς, Σίμιτς, Οντουμπάτζο, Μπάλκοβετς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Π. Ανδρέου, Χρίστου, Νεοφύτου, Ευαγγέλου, Παναγή.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΡΙΚ. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.



![Οι προβλέψεις του Τασάρα για το νικητή του Μουντιάλ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/TasosProvlepseis-238x178.jpg)





![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)





![Οι προβλέψεις του Τασάρα για το νικητή του Μουντιάλ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/TasosProvlepseis-100x75.jpg)