
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς συνεχίζει να ξεχωρίζει στο δημιουργικό κομμάτι, προσθέτοντας ακόμη μία ασίστ στο ενεργητικό του και φτάνοντας τις 12 στο φετινό πρωτάθλημα.
Με αυτή την επίδοση σύμφωνα με την ανάρτηση της ομάδας μας, ο άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του Γιάν Λέτσιακ από τη σεζόν 2020/21, όταν ο Τσέχος μπακ είχε καταγράψει επίσης 12 ασίστ στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 14 συνολικά σε Κύπρο και Ευρώπη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάνκοβιτς έχει ήδη φτάσει τις 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή περίοδο, καθώς μέτρησε ακόμη δύο ευρωπαϊκές με τη φανέλα της Πάφος FC.
Ο Σουηδός αποδεικνύει παιχνίδι με παιχνίδι τη σημασία του στην ανάπτυξη της ομάδας, έχοντας πλέον μπροστά του την ευκαιρία όχι μόνο να ξεπεράσει το σχετικό ρεκόρ, αλλά και να καταγράψει τη δική του κορυφαία σεζόν σε επίπεδο δημιουργίας.



![Ο ΛΑΟΣ το ζούσε και πριν τους αγώνες [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/Omonoia-AEK-PO08-PreGame-77-238x178.jpg)

![Στην Δερύνεια το τρόπαιο για τον ΛΑΟ! [ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Omonoia-Tropaio-Deryneia8-238x178.jpg)



![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)




![Ο ΛΑΟΣ το ζούσε και πριν τους αγώνες [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/Omonoia-AEK-PO08-PreGame-77-100x75.jpg)