

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την επέκταση της συνεργασία της με το νεαρό ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνος Παναγή.
Η ενημέρωση:
Ο Κωνσταντίνος Παναγή, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με ταλέντο και προοπτική, κέρδισε με δουλειά και αφοσίωσή την επέκταση της συνεργασίας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 2028.
Προπονείται με την ανδρική ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όπου ακολούθησε και το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία, έχοντας συμμετοχή και γκολ στους φιλικούς αγώνες.
Κατά τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ Κ19 καταγράφοντας 22 συμμετοχές και πέντε γκολ, στην Εθνική Κ19 και πρόσφατα στην νεοσύστατη Εθνική Ενόπλων.
Κατάγεται από τη Λευκωσία, είναι 18 χρόνων και αγωνίζεται στον μεσοεπιθετικό χώρο ως ακραίος επιθετικός και επιτελικός μέσος.
Συγχαίρουμε τον Κωνσταντίνο για την επέκταση του συμβολαίου του και του ευχόμαστε ομαδικές επιτυχίες και ατομικές διακρίσεις.




![Όταν οι σέντερ – μπακ σκοράρουν! [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OMONOIA-AEK-APONOMI-FIESTASSAK6938-238x178.jpg)

![Ποιες διακοπές; Λιώνει στο γυμναστήριο ο Γιούρε [Φώτο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/IMG_20260610_141209-238x178.jpg)


![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)




