
Με μία ευχάριστη έκπληξη αλλά και μία φυσιολογική εξέλιξη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει του αυριανού ντέρμπι απέναντι στην Πάφος FC.
Ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο φιλικό της εθνικής του ομάδας με την Ανδόρα, κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, αποτελώντας μία σημαντική επιλογή για τον πάγκο.
Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Φράνσις Ουζόχο, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Εθνικής Νιγηρίας με την Ιορδανία. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.
Με τα δεδομένα αυτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να παραταχθεί με τον Χαράλαμπος Κυριακίδης κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει στη διάθεσή του τον Γιόβετιτς ως μία επιπλέον λύση από τον πάγκο.
![Στην Δερύνεια το τρόπαιο για τον ΛΑΟ! [ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Omonoia-Tropaio-Deryneia8-238x178.jpg)





![Όταν οι σέντερ – μπακ σκοράρουν! [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OMONOIA-AEK-APONOMI-FIESTASSAK6938-238x178.jpg)

![Ποιες διακοπές; Λιώνει στο γυμναστήριο ο Γιούρε [Φώτο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/IMG_20260610_141209-238x178.jpg)
![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)

![Στην Δερύνεια το τρόπαιο για τον ΛΑΟ! [ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Omonoia-Tropaio-Deryneia8-100x75.jpg)


