
Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν έχει αρχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (22/07) απέναντι στην Καϊράτ Αλμάτι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Στο «Ηλίας Πούλλος» η προετοιμασία μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της, καθώς ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν ολοκληρώσει την ανάλυση της αντιπάλου. Το τεχνικό επιτελείο έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ομάδα από το Καζακστάν, γνωρίζοντας πλέον τόσο τα δυνατά και αδύνατα σημεία της όσο και τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Οι τρεις προπονήσεις που απομένουν μέχρι τη σέντρα του αγώνα αποκτούν πλέον ιδιαίτερη σημασία, αφού μέσα από αυτές ο Νορβηγός τεχνικός θα οριστικοποιήσει το αγωνιστικό του πλάνο και θα καταλήξει στις τελικές επιλογές για την πρώτη επίσημη ενδεκάδα της χρονιάς.
Με βάση όσα έδειξε το τελευταίο φιλικό απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Μπεργκ φαίνεται να έχει σχηματίσει ξεκάθαρη εικόνα για το μεγαλύτερο μέρος του βασικού σχήματος. Το μοναδικό ουσιαστικό ερωτηματικό να αφορά το δεξί άκρο της άμυνας.
Ο Μόουζες Οντουμπάτζο αποχώρησε από το τελευταίο φιλικό με ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του τις επόμενες ημέρες. Την ίδια ώρα, η περίπτωση του Νεγκό θα κριθεί αποκλειστικά από τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητάς του.
Εάν τελικά κανείς από τους δύο δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, ο Μπεργκ καλείται να αναζητήσει εναλλακτική λύση μέσα από το υπάρχον ρόστερ.
Με λίγα λόγια, οι προπονήσεις, της Κυριακής(σημερινής), της Δευτεράς και η τελευταία πριν τον αγώνα αυτή της Τρίτης αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο, καθώς μέσα από αυτές θα «κλειδώσει» οριστικά το πλάνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκληση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

![Η έδρα της Καϊράτ και η ατμόσφαιρα: Αυτά θα αντιμετωπίσουμε στο Αλμάτι [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/07/Kairat-FC-238x178.jpg)

![Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας θυμίζει άλλο ένα Ευρωπαϊκό ΣΤΟΠ του Φάμπι! [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/07/Fabi-apokrousi-238x178.jpg)





![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)






![Η έδρα της Καϊράτ και η ατμόσφαιρα: Αυτά θα αντιμετωπίσουμε στο Αλμάτι [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/07/Kairat-FC-100x75.jpg)

![Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας θυμίζει άλλο ένα Ευρωπαϊκό ΣΤΟΠ του Φάμπι! [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/07/Fabi-apokrousi-100x75.jpg)