Home GREENΙΑΡΑ Greenιάρα: Το δις εξαμαρτείν και ο Ουζόχο

Greenιάρα: Το δις εξαμαρτείν και ο Ουζόχο


Η Greenιάρα… «γκρινιάζει» με την πέννα της συχνά πυκνά σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Ακολουθεί το κείμενο:

Όταν ο Νεόφυτος Λάρκου παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στους ρεπόρτερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αμέσως μετά την ανακοίνωση της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος και ρωτήθηκε για το θέμα Ουζόχο, άφησε να νοηθεί ότι ήταν δύσκολο να κρατήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και Φαμπιάνο και Ουζόχο. Φυσιολογικά η ΟΜΟΝΟΙΑ έριξε το βάρος της στο να κρατήσει στο ρόστερ της τον τερματοφύλακα ο οποίος είναι έτοιμος να αγωνιστεί αμέσως, άφησε άριστες εντυπώσεις στη διάρκεια της χρονιάς και μπορεί να υπερασπιστεί την εστία της και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τον Φαμπιάνο.

Την εικόνα ότι ήταν δύσκολο να κρατήσει στο ρόστερ της η ομάδα και τον Ουζόχο και ότι δεν καιγόταν κιόλας να τον κρατήσει, ήρθε να ανατρέψει ο Πρόεδρος της εταιρείας, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος αποκάλυψε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθούσε να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν όντως προσπάθησε η ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατήσει τον Ουζόχο και πολύ δε περισσότερο να αγοράσει τα δικαιώματά του. Η ουσία είναι ότι για τον ποδοσφαιριστή μέτρησε η υπόσχεση του Αποέλ ότι θα είναι βασικός όταν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Αποέλ λοιπόν πέτυχε σε αυτό το επίπεδο, της επικοινωνίας, μία ακόμα νίκη σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑ. Το αν θα δικαιωθεί και αγωνιστικά το Αποέλ για την επιλογή του είναι δικό του ζήτημα και πρόβλημα και δεν πρέπει να μας απασχολεί. Δικό του το ρίσκο.

Αυτό που πρέπει να απασχολεί τον κάθε Ομονοιάτη είναι κατά πόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μείνει χωρίς σοβαρή δεύτερη επιλογή πίσω από τον Φαμπιάνο τη στιγμή που έχει υποφέρει τόσο και επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια από τους τραυματισμούς και τις ατυχίες στη συγκεκριμένη θέση και με τον Κωνσταντίνο Παναγή να προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό και αποχή ενός χρόνου. Έχω την εντύπωση, αγαπητέ Νεόφυτε Λάρκου, ότι δεν έχεις το δικαίωμα να επαναλάβεις το ίδιο λάθος που έκανες πέρυσι. Το δις εξαμαρτείν…