Home HOOLIFAN Hoolifan: Ο φάτσας τζαι ο τάτσας!

Hoolifan: Ο φάτσας τζαι ο τάτσας!

 


Έλα ρε μωρούθκια μουυυυυ

Καλημέρα καλημέρα καλημέραααααα

Κάμετε φραπέ βάρτε παννί άμπα τζαι κατουρήσετε πάνω σας που το γέλιο τζαι ξεκινούμε

2-3 τελευταίο λεπτό το τσαττίρι f.c τζαι άτε λαλαλα τζαι γαμώ τους ούλλους!

Κλείστε το τσατίρι πιάστε τροχόσπιτο τζαι τζοιλάτε που την Κακορατζιά κάτω χωρίς σχέρκα να κάμνετε χάζι!

Έτσι γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ έσχει να φωνάξω που τον τζαιρό που το έκατσα του πάχα που μου έκαμνε μπούλιγκ στο δημοτικό. Μες το γάμμα γαμημένεεε!

Κάτσετε πάνω τζε εσείς τζαι ο πάχας! Μανίκαν ούλλην μέσα ως τον αγκώνα first αναλ quest μαντιγκο my niggaaaaaaazzz

Ε μα πόσο ρε χτητζιά πόσο. Οκ εν διαφωνώ, έκατσα τζαι εγώ τον μύλο. Τι σημαίνει ρε γαουρόσποροι όμως ότι πρέπει να θωρώ τα καραγκιοζηλίκια σας;

Οφσάιντ το 1-2 σας, σηκώνει σημαία στο 2-2 σταματούν ούλλοι παίζετε λαλεί ο γάρος της Άσσιας

Γάρεεεε ε γάρεεεεε

Τζαι εσείς ρε παίχτες ήντα σταματάτε. Ρε να έρτει ο Θεούλλης να σας κάμει τάκλιν αν θέλει την μάππα εσύ παίζε ως το τέλος!

Τούτο με τη σημαιούα πάντως που εν μετρά γίνεται να το κάμουμε τζαι για το άλκοτεστ;

Ή ξέρω εγώ ναν ο αστυνομικός με το σχέρι πάνω τζαι να πετάσετε ο Θεούλης που την ακακία τζαι να λαλεί συνέχισε

Τελοσπάντων. Σημασία έσχει στο τέλος η……μανίκα!!!! Ούλην μέσα λεεεεεμεεεεε

Που την πυρκαγιά μέσα μας άφηκες μας ενα καρβουνούι. Αλλά ξέρεις κάτι ρε κορούα μου; Αν κάμνει δκυο τρεις νικες το καρβουνούι…..ψήνει την σούβλα δκυο φορές!

Ε Θεούλλη…ε θεούλλη……. για όνομα του θεού

Μα πόσον άσχημος είσαι ρε κουμπάρε δηλαδή έλεος ρε φίλε

Κάθε φορά που έκαμνε κοντινό ο κάμεραν ελάσσαν οι σχιήλλοι της γειτονιάς ρε φίλε. Έσχει ένα πούντολ εσφήνωσε μες τη χωλέτρα που τον φόο του τζαι εν εξαναφκήκε που τότες. Λάσσει τζαι ακούεις το dolby surround μες τις σωλήνες του σπιθκιού!

Νομίζω είδα σε σε ένα βίντεο στο γιούτουμπ με τα 5 πιο άσχημα πράματα στο κόσμο. Ήσουν τόσον άσχημος που εδείξαν μόνο τα άλλα 4 τζαι εσένα εκόψαν σε που τα πολλά ριπόρτ

Ρε μαλάκα εν έτρωε το λουβί ο γιος μου τζαι είπα του τώρα να έρτει ο κύριος να σου θυμώσει τζαι που την ώρα που εσφύρισες έφαε δκυο κατσαρόλες ρε μαλάκα να στουππώσει ο κώλος του μωρού ρε φίλε

Δύσκολο πολλά πάντως, εγώ είμαι μαζί σου. Εν είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων αλλά μιαν αλλαγή κεφαλιού την χρειάζεσαι.

Ρε μαλάκα είσαι τόσον άσχημος που οι εταιρείες τηλεφώνων κάμουν σου ειδικές παραγγελίες με κάμερες που εν γυρίζουν για σέλφι

Άμπα τζαι ξιπαστείς καμιά μέρα τζαι πιάσει σε η καρδία σου

Φαντάζομαι ούτε καθρέφτες έσχει σπίτι σου για τον ίδιο λόγο

Αυτό δικαιολογεί και το κούρεμα….(μεν σχέρεσε νίκαρε εν για άλλο κούρεμα που μιλούμεν)

Μπορεί που την άλλη ο κουρέας απλά να κλίει τα μάθκια του για να μεν σε θωρεί τζαι κόφκει ότι έβρει

Ρε είσαι τόσον άσχημος που ο κόσμος διά σου τη σειρά του στο νοσοκομείο γιατί νομίζει έσχεις τίποτε επείγον ξέρω εγιω καμιάν αλλεργία!!

Ρε εν να γυρίσουν το remake της τανιάς ο καλός ο κακός τζαι ο άσχημος τζαι αν μεν δεχτείς να παίξεις εν να βάλουν δκυο καλούς!

Άτε κανεί….ασχήμιες ρε χούλη!

Εθίχτηκε τζαι ο Τορν άλλος πέρσοναλ trainer άλλος φιλόσοφος. Το πιθάρι σου λείπε ρε γαουρόσπορε

Κάμε ρε λια μπέρμπις νάμπου στο δκιάολο τα λαλούν τζαι παρέτα μας.

This is Cyprus φουρπο λαλεί ο αθεόφοβος. Εκατέβαινε με τις βαλίτσες με τα εικοσάλιρα μες τα αποδυτήρια τον τζαιρό του τζαι τον….λυπεί η κατάντια τωρά του φούρπου του μαλάκα

Εν έμεινε λαμογιά που εν την εκάμε για να φκάλει ριάλια, τσιάρα ροζ βίζες, τζαι επηράξαν τον τα 4 λεπτά καθυστέρηση

Εν που την καθυστέρηση στην περίοδο της μάνας σου που εξεκινήσαν ούλλα γαμημένε που σε ανεχούμαστε τζαι σένα τζαι τόσους άλλους μες το κωλόροτσο!!!

Άφηκε το τσατίρι παττισμένο τζαι εκόπην του βούρου τζαι τωρά ελυπήθην την ομάδα του!!!

Αμ οι άλλοι την Κοπ. Κάθε μέρα ανακοινώνουν μας τζαι πόσα εισιτήρια επουλήσαν που το κωλοσύστημα τους λες τζαι εκάμαν κάποιο κατόρθωμα. Έχουν να πουλήσουν 1500 εισιτήρια τζε ανακοινώνουν 900 λες τζαι εχτίσαν πυραμίδες!

900 εισιτήρια με ένα ποτό ρε γαουρόσποροι πουλώ άμαν εν να κάμω πάρτυ μασκέ όχι άμαν παίζουν ντέρμπι 2 που τες μεγάλες ομάδες.

Για αυτό αφήστε τις μαλακίες τζαι φύετε το κωλομέτρο σας να μεν σας πάρει ο δκιάολος.

Εκάμαν τζαι βραβεία αρίστων προχτές. Ετιμήθηκε μεταξύ άλλων τζαι ο γιατρός ο Σχίζας…..για την πολυετή προσφορά του.

Τωρά εν η ένωση αθλητικογράφων που εκάμναν τα βραβεία εν το Αμέρικαν χαρτ…..εν είμαι σίουρος

Τελοσπάντων

Πάμε τζαι στα υπόλοιπα γαουροούθκια μου! Τσιακάρετε το πανί αν εγέμωσεν

Έσχει έναν παπάρα υποψήφιο πρόεδρο της Κυπριακής δημοκρατίας που λαλεί μόλις εκλεγεί το πρώτο πράμα που εν να κάμει εν να κατεβάσει την τάτσα που ονομάζεται κυπριακή σημαία και θα υψώσει την γαλανόλευκη….

Εγιώ γαμώ τον τζύρη σου που εν σε έκαμε τάτσα πας τον καναπέ της μάνας του τζαι επροτίμησε να σε πυτήσει μέσα!!

Αλλά εν τζαιν ο τζύρης σου που έφτεεν. Εν η μάνα σου που εν είσχε πονοτζέφαλο που λαλεί τζαι η πελλή η Χαρούλα.

Εφκήκεν τζαι την επομένη ο τάτσας τζαι λαλεί αν τον κάμει ο Νίκαρος υπεύθυνο της Υκαν εν να αποσύρει την υποψηφιότητα του…..

Ε τζιαμέ εξηγηθήκαν ούλλα!

Εν έμεινε σκατό που εν έμπηξεν της μούττης του εν έμεινε αεροζόλ που εν έβαλεν του κώλου έκαμεν το εγκέφαλο του ριζόγαλο τζαι φκαίνει τζαι κάμνει δηλώσεις για τη κυπριακή σημαία!

Ρε είσχεν τζαι παράπονο ρε το νούμερο ότι εν του διούν χρόνο τηλεοπτικό. Ρε χρόνο στην Αθαλάσσα γαμημένε που θέλεις

Εν να καθαρίσει την πιάτσα που τα ναρκωτικά λαλεί. Ε αμαν εν για να τα ρουφήσεις ούλλα προφανώς τζαι εν να καθαρίσει!!

Το λοιπόν Νίκαρο αποσύρω την υποψηφιότητα μου αν με κάμεις υπεύθυνο του τελωνείου να γεμώσω την Κύπρο πράμαν να δω τον κύριο τάτσα πόσο βαρούν τα αρτζικια του!!

Άδετε πλάσματα ρε που θέλουν να φκουν πρόεδροι

Σκέφτου πόσην παράνοια τούτος ρε. Ζητά ψήφο να γίνει πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας με πρώτη προεδρική πράξη το κατέβασμα της σημαίας….της Κυπριακής δημοκρατίας. Τζαι εγώ τούτον το άνθρωπο πρέπει να τον ανέχουμε πρέπει που να γεράσει να του διω σύνταξη τζαι να του παρέχω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σαν κράτος….Τζαι εν τον πέμπω με το άκης εξπρές κοματούθκια στην Ελλάδα να θωρεί γαλανόλευκες να ηδονίζεται…

Tζαι αν το συνεχίσεις εν να ξεκινήσω να μαζέψω υπογραφές οι υποψήφιοι πρόεδροι της δημοκρατίας να ξέρουν απταίστως να μιλάνε τις επίσημες γλώσσες του κράτους….

Τζιαμέ να πήξει η βάκλα σου, να πιένεις ιδιαίτερα στην Αϊσχέ να μάθεις τούρτζικα!!! Τζαι κάθε φορά που κάμνεις λάθος να έρκεται ο Χασάνης με την βίτσα να σου δια πας τους κώλους!

Σκέφτου τον τούτο παντρεμένο με την Λουκά προεδρικό ζευγάρι. Αν τους πέψεις κανένα δείπνο στην ευρώπη επόμενη μέρα εν να μας βάλουν 56 χρόνια μνημόνιο τζαι ναυτικό τζαι αεροπορικό αποκλεισμό άμπα τζαι μεταδώσουμε την βλακεία μας σε άλλη χώρα…

Tον άλλο επροσεγγίσαν τον, είπαν του μερικά εκατομύρια τζαι υπουργείου τζαι εν απόσυρε!!!

Αααα τον γάρο!!

Πως θέλεις να σε ψηφίσουμεν ρε με έτσι βλακείες αποφάσεις που παίρνεις ρε; Πιάστους τα μάνα μου τζαι καρεκλούα θέμας!!!!

Οι ελαμίτες εν ησυχούθκια. Εν να θυμηθούν μετά τις εκλογές να μας το παίξουν μάτσιο πάλε. Τζαι τούτους επροσεγγίσαν τους 2 επιτελεία να μεν κατεβούν.

Ναι τζαι μένα επροσεγγίσαμε 2 σουβλατζίδικα με σκοπό να σταματήσω να παραγγέλω που τον Κωστή. Αν κληθώ θα δώσω ονόματα….

Αγια ολάν τζαι κανεί ρε φτανάρκα. Ο πρόεδρος σας φορεί παντελόνια καμπάνα το 2018 τζαι θέλετε μου τζαι εξουσία. Που να αφήκετε ούλλοι μουστακούι όπως τον Χιτλερ να σας αφήκουμε μια μέρα να παίξετε με τα κανόνια του πυροβολικού τζιαμε στο πεδίο βολής στο Καλό Χωρκό τζαι κανεί πησχιά ναννα. Ατε τζαι σπίτι τα μωρά.

Αμ ο άλλος. Εν έμεινε ταμείο που εν έταξεν ότι εν να δημιουργήσει για να τον ψηφίσουν!

Ρε ταμείο για τους χαμένους του Σαββατοκυρίακου πας τα κουπόνια έμεινε να ανακοινώσει

Ταμείο στήριξης σάντουιτς κοα κόλα. Γιατί το σάντουιτς κοα κόλα είναι ιερό…..

Χαράς το κκασχ σου ρε πρίγκηπα! Ρε με τα ριάλια που μάσχεσε να καταλύσεις εν καλύττερα να πάει να αγοράσεις ένα νησί δικό σου να πάρεις τζαι 200 αυλικούς τζαι να κάμνει τον εμίρη.

Εκόλησε του το προεδριλίκκι όπως την πίισσα την μπάμπολ κάτω που το θρανίο ρε κοπέλια!!!

Τελοσπάντων. Άτε αγάπες. Έσχιετε γειά. Τα φιλιά μου. Με γλώσσα

 

Υ.Γ 1 ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ

Υ.Γ 2 Όποιος ενδιαφερόμενος βαστά 5 εκατομμύρια ευρώ να μου στείλει στο ινμποξ να του αναλύσω το πλάνο μου τζαι θα πιάμεν μαζί την Ομόνοια. Εγώ θα είμαι εκπρόσωπος τύπου. Αρα φιλούι μου έβρε άλλο κανένα μυριο για τα προστίματα που Κοπ και αρχή ραδιοτηλεόρασης!

Υ.Γ Σε μια κοινωνία που βρίσκει νεογέννητα σε κάδους απορριμάτων δεν χρειαζόμαστε άλλα σημάδια σαπίλας για να καταλάβουμε τι απογίναμε. Τι καταντήσαμε. Πόσο άνθρωπος είναι άραγε ο άνθρωπος στις μέρες μας, πού πήγε εκείνη η μικρή διαφορά στο dna μας από τα ζώα. Αυτό που μας έκανε τόσο μεγάλους ώστε να κατακτήσουμε το πλανήτη; Μεγάλοι γίναμε τελικά με τα χρόνια ή μικραίνουμε με την μέρα;