Home ΚΥΠΡΟΣ Χριστοδούλου: «Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό…»

Χριστοδούλου: «Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό…»


Έτοιμος να δώσει τις παρατηρήσεις του στους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδας, αν του τις ζητήσουν, είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, καθώς η Εθνική Κύπρου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ιαπωνία.
Μία από τις προσεχείς αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι και η Ιαπωνία (εκτός από την Κολομβία και την Ακτή Ελεφαντοστού).

Τους Ιάπωνες θα αντιμετωπίσει στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης η Εθνική Κύπρου και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου, τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι το κινητό του είναι πάντα ανοιχτό για τους ανθρώπους της ΕΠΟ, εφόσον του ζητήσουν πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ομάδα.

«Άλλωστε, θέλουμε η Ελλάδα να τα πάει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 47χρονος προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπος Χριστοδούλου στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» με τον Σωτήρη Ταμπάκο

Για την παρουσία του στην Ελλάδα:

«Είμαι στη Θεσσαλονίκη, γιατί είχα πάει να δω τον τελικό του Europa League, και ήρθα για να δω το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας».

Για την Εθνική Κύπρου και τις πιθανότητες να βρεθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, καθώς στον προκριματικό όμιλο θα αντιμετωπίσει Βοσνία, Βέλγιο, Ισραήλ, Ουαλία και Ρουμανία.

«Μπορεί στον όμιλο της Κύπρου να μην υπάρχει το μεγάλο όνομα, όμως πρόκειται για ομάδες που είναι καταξιωμένες στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Είναι όλες δυνατές και πολύ καλές ομάδες, με δύο εξ’ αυτών να είναι στο Μουντιάλ. Είμαστε μία ομάδα, που από τη στιγμή που ανέλαβα εγώ, προσπαθούμε να ανανεώσουμε το δυναμικό μας, αφού τα τελευταία αποτελέσματα είχαν ως συνέπεια να απομακρυνθεί από την ομάδα ο Κύπριος φίλαθλος. Το γεγονός πως δεν παράγουμε ποδοσφαιριστές επηρεάζει και την Εθνική. Για αυτό τον λόγο πήγα στην Αγγλία, μήπως βρούμε κάποιο ταλέντο για να ενισχύσουμε την ομάδα. Έχουμε μαζί μας τον Μιχάλη Κωνσταντίνου σαν τεχνικό σύμβολου, ο οποίος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, καθ προσπαθούμε να βάλουμε σε μία νέα αρχή την Εθνική. Λόγω της κρίσης αρχίζουν να παίζουν περισσότεροι Κύπριοι που αυτό είναι καλό για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε την Εθνική στο σωστό δρόμο και θέλουμε να αγαπήσουν οι Κύπριοι την ομάδα μας, όπως έγινε και με εσάς εδώ».

Για το φιλικό της Κύπρου με την Ιαπωνία στις 27 Μαΐου και το αν θα ενημερώσει τους ανθρώπους της ΕΠΟ, αφού οι Ιάπωνες είναι μία από τις αντιπάλους μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Το φιλικό αυτό το ζήτησαν οι Ιάπωνες και για εμάς είναι ένα πολύ χρήσιμο φιλικό και θα μπορέσουμε να πάρουμε τις εμπειρίες που θέλουμε. Αν θελήσει κάποιος από την ΕΠΟ κάποιες πληροφορίες, το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό, καθώς θέλουμε να πάει πολύ καλά στο Μουντιάλ η Ελλάδα και δεν κοιτάμε μόνο τους δικούς μας στόχους».