Home ΚΥΠΡΟΣ ΑΕΛ: “Δίκαιη η απόφαση της δικαστικής”

ΑΕΛ: “Δίκαιη η απόφαση της δικαστικής”


Ευχαριστημένοι για την απόφαση της δικαστικής, όπως επαναληφθεί ο αγώνας με το Αποέλ, είναι στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

Καταρχάς, θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τη δίκαιη απόφαση της δικαστικής επιτροπής της ΚΟΠ. Είναι μια απόφαση που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο να αναδείξει Πρωταθλητή στο γήπεδο και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, γιατί αυτός είναι και ο κανόνας της διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων. Η απόφαση της δικαστικής θα δώσει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο, έτσι όπως τους αξίζει και έτσι όπως αρμόζει στο ίδιο το άθλημα.

Πέρα τούτου, αντιλαμβανόμαστε το μήνυμα και τους προβληματισμούς της δικαστικής επιτροπής και της κοινωνίας γενικότερα, όσο αφορά στα θέματα βίας και σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς στα γήπεδα.

Η ΑΕΛ κηρύσσει το πόλεμο σε οποιονδήποτε, που με ενέργειες του θα διαταράξει τις βασικές αρχές αθλητοπρέπειας και σωστής συμπεριφοράς στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ΑΕΛ καλεί τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ και κάθε αγνό φίλαθλο της ομάδας μας, από κοινού να στηρίξει τη προσπάθεια μας για γήπεδα χωρίς βία και αντιαθλητικές ενέργειες.

Η διοίκηση θα είναι αμείλικτη με οποιοδήποτε πρόσωπο θα δείξει απρεπή συμπεριφορά στο γήπεδο και παραβιάσει τους κανόνες φίλαθλης συμπεριφοράς. Οποιοδήποτε τέτοιο πρόσωπο θα αποβάλλεται από τους αγώνες της ΑΕΛ και θα του απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο.

Η συνδρομή του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ στη προσπάθεια μας είναι απαραίτητη και επιτακτική.

Στις δύσκολες συνθήκες που περνά ο τόπος μας, η διοίκηση της ΑΕΛ για λόγους διατήρησης χαμηλών τόνων που να αποτρέπουν οποιαδήποτε αντιπαράθεση μεταξύ σωματείων, με όλο τον σεβασμό στα ΜΜΕ, δεν επιθυμεί περαιτέρω να μπει σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια συζήτηση για το θέμα της απόφασης της δικαστικής επιτροπής.

Οι αγώνες και τα Πρωταθλήματα κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους.