
Μετά από σημερινή Συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής και τη διαπίστωση ότι για τη συγκρότηση νέου Εφετείου, η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ αποφάσισε ομόφωνα ότι, για οποιαδήποτε περίοδο που το Εφετείο για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι συγκροτημένο δεόντως, θα ισχύει η διαδικασία της Επιδιαιτησίας*, όπως προβλέπεται από το Κυπριακό Δίκαιο, προσαρμοσμένη για το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, θα συνεχιστεί η διαδικασία εξεύρεσης ικανών νομικών για στελέχωση του Εφετείου.
Προσφυγή δηλαδή της ΑΕΛ και του Αποέλ σε επιδιαιτητή, ο οποίος θα εξετάσει την έφεση και θα αποφασίσει.
Στο μεταξύ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα ο οποίος θα μεταδοθεί και από τον ΑΝΤ1 (με 5 λεπτά καθυστέρηση).
![Φιλικό τεστ για την Εθνική Κύπρου στη Σλοβενία [19:00 ΡΙΚ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/1780553659-1-238x178.jpg)
![Πετάει για Σλοβενία η Εθνική μας [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Andreou-EthnikiKyprou-238x178.jpg)










