Home ΚΥΠΡΟΣ “Ο Ερμής δεν θα είναι φωτοβολίδα”

“Ο Ερμής δεν θα είναι φωτοβολίδα”

vik_7109


Μήνυμα πως ο Ερμής θα συνεχίσει να είναι ισχυρός, έστειλε η διοίκηση της ομάδας της Αραδίππου.

Διαβάστε τον απολογισμό της σεζόν:

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 και όλοι στην οικογένεια του Ερμή Αραδίππου νιώθουμε περήφανοι για τα επιτεύγματα της ομάδας μας. Επιστρέψαμε στην πρώτη κατηγορία και όχι μόνο δεν ήμασταν κομπάρσοι αλλά μετατραπήκαμε σε πρωταγωνιστές και αναγκάσαμε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου να μιλάει με κολακευτικά λόγια για τις φετινές μας επιτυχίες.

Μετά από πολλή σκληρή και μεθοδική δουλειά από όλους καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε θέση στην διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ και έτσι ο Ερμής Αραδίππου θα φορέσει για πρώτη φορά στην ιστορία του το ευρωπαϊκό κοστούμι.

Καταλήξαμε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα δώσουμε το παρών μας στον 3ο προκριματικό γύρο της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί πόσο πετυχημένη και ονειρική είναι η χρονιά που ολοκληρώθηκε για εμάς.

Πέρα από την απίστευτη και μοναδική μας πορεία που είχαμε στον θεσμό του πρωταθλήματος, τα πήγαμε παράλληλα και περίφημα στον θεσμό του Κυπέλλου. Καταφέραμε να είμαστε πρωταγωνιστές και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις και η παρουσία μας και στον τελικό του Κυπέλλου αποδικνύει του λόγου το αληθές.

Μπορεί να μην ήρθε τελικά το Κύπελλο στην Αραδίππου, αλλά νιώθουμε ήδη νικητές με αυτά που έχουμε πετύχει. Παράλληλα μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο για να συνεχίσουμε την μεθοδική δουλειά, με στόχο η ομάδα μας να παρουσιαστεί και την ερχόμενη περίοδο πρωταγωνίστρια και αυτό το πιστεύουμε ακράδαντα.

Ο Ερμής Αραδίππου δεν θα είναι φωτοβολίδα. Ο Ερμής Αραδίππου τη νέα περίοδο θα παρουσιαστεί δυνατότοτερος, ποιοτικότερος και σίγουρα πιο έμπειρος.

Το δ.σ, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν υπόσχεση, ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί το ίδιο δυνατή στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, αλλά και θα προσπαθήσει να τιμήσει την χώρα μας στις ευρωπαικές μας υποχρεώσεις.

Ήδη από σήμερα αρχίζουμε δουλειά σε θέματα προγραμματισμού καθώς το φετινό καλοκαίρι θα είναι για όλους μας αλλιώτικο σε σύγκριση με το περσινό. Η παρουσία μας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μας αναγκάζει να επισπεύσουμε τις διαδικασίες όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ.

Και μην ξεχνάτε: 18 Ιουλίου μαθαίνουμε τον αντίπαλο μας και σε ποια χώρα θα ταξιδέψουμε και το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα περίοδο είναι προγραμματισμένο στις 31 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 7 Αυγούστου.

Ευελπιστούμε ότι η χρονιά που ολοκληρώθηκε θα αποτελέσει εφαλτήριο για τις επόμενες με μοναδικό στόχο ο Ερμής Αραδίππου να κοιτάζει από ψιλά, όπως έπραξε τη φετινή περίοδο.

Έχουμε θέσει γερές βάσεις και πλέον χρειάζεται από όλους μας σωστή διαχείριση. Πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένα και έχουμε όλα τα φόντα να συνεχίσουμε σε ανταγωνιστικό επίπεδο αλλά και να γράφουμε ιστορία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έδωσε το παρών του στον τελικό Κυπέλλου και μας στήριξε μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, αλλά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο περιμένουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση γιατί η ομάδα μας το αξίζει και με το παραπάνω.

Το διοικητικό συμβούλιου του Ερμή Αραδίππου ευχαριστεί όσους είχαν συμβάλει στην φετινή πορεία (χορηγούς και υποστηριχτές) αλλά κυρίως το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές που υπέρβαλαν εαυτούς για να μας φέρουν σε αυτό το σημείο.

Ευχαριστούμε και τα ΜΜΕ για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την προβολή του σωματείου μας και ελπίζουμε να συνεχιστεί.