Home ΚΥΠΡΟΣ Ευχαριστήρια επιστολή της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου

Ευχαριστήρια επιστολή της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου


Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο Πρόεδρος της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Daini Kuniya εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την ΚΟΠ για την πρόσφατη παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στην Ιαπωνία και δηλώνει εντυπωσιασμένος από την παρουσία της Κυπριακής αποστολής στη χώρα του.

Στην επιστολή του, ο κ. Kuniya αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Εκ μέρους της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, θέλω να μεταφέρω τις θερμές μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για το γεγονός ότι αποστείλατε την Εθνική ομάδα της χώρας σας στην Ιαπωνία για φιλικό αγώνα με τη δική μας ομάδα.
Ήταν τιμή για εμάς να αγωνιστούμε με την ομάδα σας η οποία αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ο αγώνας αυτός ήταν μια τέλεια ευκαιρία για εμάς για να προετοιμαστούμε για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.
Δηλώνω εντυπωσιασμένος από τον επαγγελματισμό της ομάδας σας και τη σοβαρή προετοιμασία που κάνατε πριν τον αγώνα, με διπλές καθημερινές προπονήσεις. Το μεταξύ μας παιγνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό και πιστεύω χρήσιμο και για τις δύο ομάδες.
Ήταν επίσης πολύ ευχάριστο για εμένα που γνώρισα εσάς προσωπικά και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής σας.
Ειλικρινά ελπίζουμε να έχουμε ξανά την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί με την Ομοσπονδία σας με διάφορους τρόπους, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις χώρες μας».