Home ΚΥΠΡΟΣ Παραμένει στην ΑΕΛ ο Πέτεφ

Παραμένει στην ΑΕΛ ο Πέτεφ


Στον πάγκο της ΑΕΛ θα συνεχίσει να κάθετε τελικά ο Ιβάηλο Πέτεφ που ανανέωσε σήμερα τη συνεργασία του με τη Λεμεσιανή ομάδα. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τη συμφωνία με το Βούλγαρο προπονητή:

Η Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει ότι ο Ιβάηλο Πέτεφ παραμένει στη τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους, είχε επικοινωνία με τον κ.Πέτεφ και καθόρισαν τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Τσιάμπιονς Λίγκ και η διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων.

Ανδρέας Σοφοκλέους και Ιβάηλο Πέτεφ μίλησαν για όλα τα θέματα του προγραμματισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα η Διοίκηση της ΑΕΛ πρότεινε στον Ιβάηλο Πέτεφ, όπως η συνεργασία επεκταθεί μέχρι τον Μάιο του 2016.

Ο Ιβάηλο Πέτεφ είναι σε επικοινωνία με το τεχνικό διευθυντή της ομάδας και το προπονητικό επιτελείο για το προγραμματισμό της νέας περιόδου και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου.