Home ΚΥΠΡΟΣ Προετοιμασία στην Κακοπετρία η ΑΕΛ

Προετοιμασία στην Κακοπετρία η ΑΕΛ


Έναρξη της προετοιμασίας χθες για την ΑΕΛ και σήμερα η ομάδα της Λεμεσού αναχωρεί για την Κακοπετρία όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Το ενημερωτικό δελτίο της Λεμεσιανής ομάδας για τις προσεχείς εκδηλώσεις της:

Με προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο άρχισε τη Δευτέρα το απόγευμα και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας μας.

Παρουσία 500 περίπου φίλων της ομάδας, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσίας και ποδοσφαιρικό τμήμα έπιασαν δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από τη πρώτη προπόνηση απουσίαζαν αρκετοί ποδοσφαιριστές αφού ακόμη το ρόστερ δεν έχει συμπληρωθεί ενώ και από τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αρκετοί έχουν πάρει περισσότερες μέρες άδεια και θα ενσωματωθούν με την ομάδα μέχρι το Σαββατοκυριακο.
Τα νέα αποκτήματα της ομάδας αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες μέρες. Χθες έφτασε στη Κύπρο ο Ντιέγκο Μπαρσέλλος και από σήμερα τέθηκε στη διάθεση του Ιβάηλο Πέτεφ.

Από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας θα μεταφερθεί στη Κακοπετριά εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας.

Στη Κακοπετριά η ομάδα θα μείνει μέχρι της 3 Ιουλίου και  θα γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια.

Με την ΑΕΖ Ζακακίου στο Κοινοτικό στάδιο Κοράκου, τη Κυριακή 29 Ιουνίου στις 18.00 το απόγευμα και τη Πέμπτη 3 Ιουλίου με τη Δόξα στο ίδιο γήπεδο, επίσης στις 18.00 το απόγευμα.

Αλλαγή προέκυψε και στη ημέρα παρουσίασης της ομάδας μας καθώς το FanDay θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 23 Ιουλίου και όχι τη Κυριακή 20 Ιουλίου.. Στο FanDay θα γίνει η παρουσιάση της ομάδας μας και της νέας επίσημης στολής.