Home ΚΥΠΡΟΣ Τα αποτελέσματα των Κυπριακών ομάδων (videos)

Τα αποτελέσματα των Κυπριακών ομάδων (videos)


Μετά από εξαιρετική προσπάθεια, η ΑΕΛ πέτυχε σημαντική νίκη με 1-0 επί της Ζενίτ. Χρυσός σκόρερ ο Γκικίεβιτς στο 63′. “Πετύχαμε μια εξαιρετικά μεγάλη νίκη για την ιστορία της ΑΕΛ και για το κυπριακό ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ιβάιλο Πέτεφ.

Οι ενδεκάδες
ΑΕΛ: Φεγκρούς, Καντού, Σιέλης, Καρλίτος, Εντμάρ, Νικολαόυ, Ντιαλό, Ζεζίνιο (60’Μπεμπέ), Σαρντινέρο (67’Ταγκπατζούμι), Ντανιελζίνιο (77’Ελευθερίου), Γκικίεβιτς.
ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Ανιουκόφ (73’Σμολίνκοφ), Κρισίτο, Νέτο, Γκαράι, Φαϊζουλίν, Βίτσελ, Τίμοστσουκ, Χουλκ, Κερζάκοφ (60’Ροντόν), Ντάνι (69’Σιατόφ).

Εκτός έδρας ισοπαλία για το Αποέλ με αντίπαλο την Ελσίνκι Φινλανδίας. Στο ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς.  Ο Σάβατς στο 11΄ και στο 45΄ με πέναλτι πέτυχε τα τέρματα των Φινλανδών, οι οποίοι στο 49΄έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καντζί. Ο Ντε Βινσέντι στο 71΄και ο Σέρινταν στο 74΄με κεφαλιές πέτυχαν τα τέρματα του Αποέλ.

Οι ενδεκάδες
ΕΛΣΙΝΚΙ: Tόρνες, Σόρσα, Μόρεν, Χάικινεν, Λάμπι, Ταΐνιο, Σούλερ (76΄ Βαϊρίνεν), Άλο (77΄ Μπάαχ), Λοντ (87΄ Μάνστρομ), Σάβεϊντζ, Κάντζι.
ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Καρλάο, Αμορίν, Σέρτζιο, Αντωνιάδης (75΄ Ιωάννου), Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες, Σέρινταν (79΄ Αδόρνο), Ντε Βινσέντι, Χαραλαμπίδης (63΄ Εφραίμ).