Home ΚΥΠΡΟΣ Αποχή ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης

Αποχή ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης


Μετά τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ και του Απόλλωνα που ανακοίνωσαν αποχή από τους αγώνες του Κυπριακού ποδοσφαίρου, τώρα ήταν η σειρά αυτών της Ανόρθωσης. Με ανακοίνωση του ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει για την αποχή. Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση τους:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου μετά από έκτακτη συνεδρία του πήρε κάποιες αποφάσεις για το τι μέλει γενέσθαι σχετικά με τον τρομονόμο.

Ως συνέχεια της κοινής γραμμής που τραβήξαμε εδώ και κάποιους μήνες με τα υπόλοιπα οπαδικά σύνολα του νησιού αποφασίσαμε πως θα ΑΠΕΧΟΥΜΕ απ’ όλα τα γήπεδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτή μας η απόφαση έχει άμεση ισχύ και αυτό σημαίνει πως δεν θα παραστούμε οργανωμένα ούτε στο τελευταίο φιλικό του Σαββάτου. Καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο όπως σεβαστούν και στηρίξουν την απόφαση μας. Καλό θα ήταν όσοι δεν ενημερώθηκαν πλήρως για το τι προνοεί ο νέος τρομονόμος να το πράξουν άμεσα. Μπορείτε να βρείτε εδώ  το τι ακριβώς περιλαμβάνει ο νέος τους νόμος που εμείς τον θεωρούμε ως ένα από τα μεγαλύτερα πλήγματα που θα υποστεί το ποδόσφαιρο του νησιού.

Θα απέχουμε μα δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε μέχρι να δικαιωθούμε και να ρίξουμε το νόμο που σκοπός του δεν είναι η εξάλειψη της βίας. Είναι μια ακόμα απόδειξη πως όλα λεηλατήθηκαν στον αθλητισμό για χάρη του χρήματος. Χάθηκε πλέον η ομορφιά του ποδοσφαίρου, μια ομορφιά την οποία κάποιοι αντικατέστησαν με στημένα παιχνίδια, καθοδηγούμενες διαιτησίες, αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της δικαστικής, εφετεία, κανονισμούς που πότε ισχύουν και πότε δεν υπάρχουν. Μερίδιο ευθύνης έχουν τα ίδια μας τα Σωματεία που προχωρούν σκυφτά και συντείνουν στην συνέχιση του βρωμισμένου συστήματος. Τα μμε που κι αυτά με την σειρά τους είναι μέρος αυτού για κάθε λογής συμφέροντα.

Το μόνο γνήσιο κομμάτι είναι ο κόσμος της κάθε ομάδας και πολύ περισσότερο τα οργανωμένα σύνολα γιατί αντιστάθηκαν πάμπολλες φορές στο σύστημα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που μας θέλουν «εκτός». Τώρα είναι η ώρα να συσπειρωθεί για τα καλά το οπαδικό μας κίνημα και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους να τους κάνουμε να μετανιώσουν την ώρα και την στιγμή που κάθισαν στο πιο λερωμένο τραπέζι του τόπου. Να τους αναγκάσουμε να θέλουν να κάτσουν ξανά σ’ αυτό μετανοημένοι και φοβισμένοι.

Όλοι κοντά στον Σύνδεσμο και στήριξη στο μοναδικό κομμάτι του Ανορθωσιάτικου κόσμου που στάθηκε αντάξιο στην Ιστορία του Σωματείου μας,  με τις φετινές παρουσίες του στην Αντικατοχική πορεία για τα 40 χρόνια προσφυγιάς και στο μνημόσυνο των εθνομαρτύρων μας Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Συγχαρητήρια σε όσους συμμέτειχαν στις πορείες.

Υ.Γ. Οι εγγραφές μελών στον Παν.Συ.Φι συνεχίζονται κανονικά.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου