Home ΚΥΠΡΟΣ Αρχή στη σεζόν με Σούπερ Καπ

Αρχή στη σεζόν με Σούπερ Καπ


Με τον αγώνα του Super Cup την ερχόμενη Τετάρτη 13 Αυγούστου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αρχίζει η ποδοσφαιρική περίοδος 2014-2015.

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς τον διεκδικούν το ΑΠΟΕΛ και ο Ερμής με τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιώργος Δώνης (προπονητής ΑΠΟΕΛ): «Ο αγώνας του Super Cup είναι πολύ σημαντικός για εμάς για πολλούς λόγους. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει να διεκδικείς όλους τους τίτλους και αυτό θα κάνουμε την Τετάρτη».

Νίκος Παναγιώτου (προπονητής Ερμή): «Για εμάς η συμμετοχή στο Super Cup είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία θέλουμε να απολαύσουμε. Προσπαθούμε να σταθεροποιηθούμε στα ψηλά και έχουμε και τη διάθεση και την ποιότητα να το πράξουμε. Στον αγώνα για το Super Cup παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο με μεγάλη ιστορία. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ, όμως θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ευχή μου είναι να γίνει ένας καλός αγώνας, μακριά από ένταση και αντιπαλότητες».

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (αρχηγός ΑΠΟΕΛ): «Ο κάθε τίτλος είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Όπως τελείωσε η περσινή σεζόν, θέλουμε να αρχίσει η φετινή. Επιπλέον, ο αγώνας του Super Cup θα αποτελέσει για εμάς μια πολύ καλή πρόβα ενόψει Ευρώπης».

Ζοάο Πέδρο Τσίνα (αρχηγός Ερμή): «Η Τετάρτη θα είναι μια πολύ όμορφη μέρα για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Έχουμε μεγάλο σεβασμό προς το ΑΠΟΕΛ, όμως, έχουμε και εμείς καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

πηγή: cfa