Home ΚΥΠΡΟΣ Εισήγηση ΑΕΚ για μετάθεση της πρεμιέρας

Εισήγηση ΑΕΚ για μετάθεση της πρεμιέρας


Αρνητική απάντηση στο αίτημα του Απόλλωνα για αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής έδωσε η ΑΕΚ, αφού σε μία τέτοια περίπτωση η ομάδα της Λάρνακας θα ήταν αναγκασμένη να δώσει 3 ντέρμπι σε 6 ημέρες. Η ΑΕΚ εισηγείται μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ στα 20 χρόνια ιστορίας της έχει δείξει εμπράκτως ότι γνωρίζει πολύ καλά την λέξη ήθος και δεν χρειάζεται μαθήματα από κανένα. Στο θέμα τώρα που έχει δημιουργηθεί με το φίλο σωματείου του Απόλλωνα, σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ θέλει να μην σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Απόλλωνα να τιμήσει ξανά το κυπριακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.
Την ίδια ώρα όμως όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει σε βάρος του δικού μας σωματείου. Όπως όλοι γνωρίζουν εάν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα μετατεθεί για τις 24/09 τότε η ομάδα μας θα κληθεί να παίξει τρία ντέρμπι σε διάστημα έξι ημερών, πράγμα αυτονόητα άδικο. Στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε εισηγούμαστε αν είναι δυνατόν να μετατεθεί κατά μία βδομάδα η έναρξη του πρωταθλήματος.
Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, να παίξουμε με τον Απόλλωνα σε μία-δύο ημερομηνίες που θα εισηγηθούμε και που θα μας προκαλέσουν λιγότερο βεβαρημένο πρόγραμμα και ταυτόχρονα θα ικανοποιήσουν και την επιθυμία του φίλου σωματείου του Απόλλωνα».