Home ΚΥΠΡΟΣ Κρίμα κ. Κουτσοκούμνη

Κρίμα κ. Κουτσοκούμνη


Ανοικτά υπέρ της κάρτας οπαδού τάχθηκε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Στα πλαίσια των βραβεύσεων των κορυφαίων της περσινής χρονιάς, ο κος Κουτσοκούμνης είπε χαρακτηριστικά:

Χαιρετίζουμε τον νέο νόμο για την βία στα γήπεδα έστω και αν μας έρχεται καθυστερημένα. Είμαστε σίγουροι ότι τα νέα μέτρα που προβλέπονται θα κάνουν επιτέλους την διαφορά. Η ΚΟΠ θα εργαστεί για την επιτυχία του νέου νόμου σε συνεργασία πάντα με τον ΚΟΑ.

Αντί ο πρόεδρος της ΚΟΠ και οι συνεργάτες του να κάνουν αυτοκριτική και να εξετάσουν τι έκαναν οι ίδιοι για να καταπολεμηθεί η βία, στηρίζει ένα νόμο ενάντια στον οποίο έχουν ταχθεί σχεδόν όλες οι οργανωμένες κερκίδες. Τόσο σέβεται φαίνεται τον φίλαθλο κόσμο, ένας πρόεδρος κατά τη θητεία του οποίου, είχαμε σκάνδαλα ντόπιγκ, κίτρινους και κόκκινους φακέλους, πολέμους που θύμιζαν σαπουνόπερα στις τάξεις των διαιτητών και κατακόρυφη αύξηση της βίας. Δυστυχώς, μια παρέα από άνθρωπους θεωρεί πως της ανήκει το κυπριακό ποδόσφαιρο και κάνει ότι θέλει.