Home ΚΥΠΡΟΣ Ψάχνει την υπέρβαση ο Απόλλωνας – Δύσκολο έργο για ΑΕΛ

Ψάχνει την υπέρβαση ο Απόλλωνας – Δύσκολο έργο για ΑΕΛ


Η αποστολή είναι πολύ δύσκολη, όμως, ο στόχος της πρόκρισης είναι εφικτός.


Ο λόγος για τον Απόλλωνα ο οποίος στις 18:00 αντιμετωπίζει στη Μόσχα τη Λοκομοτίβ στον επαναληπτικό αγώνα των play-offs του Europa League.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα επιτρέπει στην ομάδα να διεκδικήσει την πρόκριση, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα όπως η Λοκομοτίβ.

Ο Γκιέ – Γκιέ είχε πετύχει το τέρμα του Απόλλωνα στο ΓΣΠ, όμως, απόψε δεν θα αγωνιστεί αφού είναι τραυματίας. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου, μεταξύ αυτών και ο Γαστόν Σανγκόι που δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα λόγω τιμωρίας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Διαιτητής ορίστηκε ο Σουηδός Stefan Johannesson με βοηθούς τους συμπατριώτες του Fredrik Nilsson και Mehmet Culum. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Mohammed Al – Hakim.
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Τσέχος Miroslav Liba και παρατηρητής αγώνα ο Velid Imamovic (Βοσνία / Ερζεγοβίνη).

Δύσκολη αποστολή στο “White Hard Lane” για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Στις 21:45 παίζουν με την Τότεναμ στον επαναληπτικό αγώνα των play-offs του Europa League και τα δεδομένα για την πρόκριση είναι σαφώς εναντίον τους μετά και τη νίκη της Αγγλικής ομάδας με 2-1 στον πρώτο αγώνα στη Λάρνακα.

Κόντρα σε μια μεγάλη αγγλική ομάδα όπως η Τότεναμ, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα προσπαθήσουν να είναι όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούν και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και η εξέλιξη του αγώνα, τότε, θα προσπαθήσουν να πετύχουν τη μεγάλη έκπληξη.

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες της προετοιμασίας της με προπόνηση στο γήπεδο της Τότεναμ χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα.

Τον εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ με τη Τότεναμ θα διαιτητεύσει ο Τσέχος Miroslav Zelinka με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ondrej Pelikan και Antonin Kordula. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Emanuel Marek.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Alan Snoddy (Βόρεια Ιρλανδία) και παρατηρητής αγώνα ο Πολωνός Miroslaw Ryszka.

πηγή: cfa