Home ΚΥΠΡΟΣ Σε ρυθμούς Γιουρόπα ΑΕΛ και Απόλλων

Σε ρυθμούς Γιουρόπα ΑΕΛ και Απόλλων

Η ΑΕΛ προπονήθηκε χθες στο Αν.Παπαδόπουλος

Παρά τον ψηλό βαθμό δυσκολίας των Ευρωπαϊκών αποστολών τους, ΑΕΛ και Απόλλων θα διεκδικήσουν αύριο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αυριανούς πρώτους αγώνες τους στα play-offs του Europa League.


Στις 19:00 αύριο θα αρχίσει ο αγώνας της ΑΕΛ με την Τόττεναμ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κόντρα στη γνωστή Αγγλική ομάδα, η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

“Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας”, είπε σήμερα ο Ιβάιλο Πέτεφ.

Στις 20:30 θα αρχίσει ο αγώνας του Απόλλωνα με τη Λοκομοτίβ Μόσχας στο ΓΣΠ. Με φάρο την περσινή επιτυχία του σε βάρος της Γαλλικής Νις, ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει και φέτος να βάλει βάσεις πρόκρισης στην Κύπρο, διεκδικώντας την πρόκριση στην έδρα της αντιπάλου του.

“Η Λοκομοτίβ είναι μια τεράστια ομάδα με μεγάλο προϋπολογισμό. Αλλά οι προϋπολογισμοί αυτοί είναι λίγο πλασματικοί και ίσως υπερεκτιμημένοι για το Ρωσικό πρωτάθλημα. Μας υπολογίζουν αρκετά, θα έρθουν νωρίς και θα κάνουν δυο προπονήσεις. Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί να μην πάρουμε την πρόκριση. Η πρόκριση δεν θα κριθεί μόνο αύριο αλλά και στον επαναληπτικό. Για να τα καταφέρουμε θέλουμε την στήριξη του κόσμου και των οργανωμένων”, δήλωσε ο Χριστάκης Χριστοφόρου.

Πως έφτασαν ως εδώ:
Η ΑΕΛ άρχισε την προσπάθεια της από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champion League. Αποκλείστηκε από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την οποία νίκησε με 1-0 στην Κύπρο αλλά έχασε με 3-0 στη Ρωσία και έτσι, συνεχίζει την προσπάθεια της στο Europa League.

Ο Απόλλωνας , εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή του στα play-offs του Europa League.

πηγή: cfa