Home ΚΥΠΡΟΣ Το πρόγραμμα των επαναληπτικών

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών


Θετικός χαρακτηρίζεται ο απολογισμός της παρουσίας των κυπριακών ομάδων στα play-offs των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ο απολογισμός καταγράφει εκτός έδρας ισοπαλίες για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, εντός έδρας ισοπαλία για τον Απόλλωνα και εντός έδρας ήττα για την ΑΕΛ, με την πρόκριση να κρίνεται στους επαναληπτικούς της ερχόμενης εβδομάδας.

Έτοιμη για τη μεγάλη υπέρβαση δείχνει η Ομόνοια η οποία, εξήλθε ισόπαλη στην έδρα της Ντιναμό Μόσχας πετυχαίνοντας και δύο τέρματα και στην έδρα της έχει αυξημένες πιθανότητες για προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Απόλλωνας εξήλθε ισόπαλος 1-1 με τη Λοκομοτίβ Μόσχας στο ΓΣΠ, αλλά η εμφάνιση του δευτέρου ημίχρονου του επιτρέπει  να αισιοδοξεί ότι στον επαναληπτικό της Ρωσίας θα κάνει τη δική του υπέρβαση.

Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΛ μετά την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ. Η προσπάθεια θα γίνει και την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι σαφέστατα εναντίον της.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών:

Τρίτη, 26 Αυγούστου

21:45 Στάδιο ΓΣΠ
ΑΠΟΕΛ – Άαλμποργκ

Πέμπτη, 28 Αυγούστου

18:00 Stadion Lokomotiv
Λοκομοτίβ Μόσχας – Απόλλων

19:00 ΓΣΠ
Ομόνοια – Ντιναμό Μόσχας

21:45 Στάδιο White Hart Lane
Τότεναμ – ΑΕΛ

CFA