Home ΚΥΠΡΟΣ Λεμεσιανό ντέρμπι χωρίς οργανωμένους!

Λεμεσιανό ντέρμπι χωρίς οργανωμένους!


Με στόχο να αναγκάσουν τις διοικήσεις των ομάδων τους να παλέψουν και αυτές κατά της κάρτας οπαδού, ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.ΑΠΟΛΛΩΝ-ΘΥΡΑ 1, έβγαλαν κοινή ανακοίνωση:

«Εβδομάδα ντέρμπι μα όλα είναι αλλιώς! Χωρίς πλάνα και προετοιμασίες, χωρίς ξενύχτια οργανώνοντας κάποια “έκπληξη”, χωρίς πορωτικές ανακοινώσεις που θα ξεσηκώσουν περισσότερο τον κόσμο.

Είναι αυτού του είδους τα παιχνίδια που μετρούσαμε τις μέρες και τις ώρες αναμένοντας τα με αγωνία. Ένας συνδυασμός συναισθημάτων που κορυφώνονταν σταδιακά μέχρι τη μεγάλη μέρα της γιορτής. Είναι αυτές οι στιγμές που δεν θέλαμε να φτάσουν ποτέ όταν παίρναμε τη μεγάλη απόφαση για την αποχή.

Τώρα πλέον όλα είναι διαφορετικά. Σκέψεις προβληματισμού, ξενέρα και θυμός! Θυμός για όλους αυτούς που αποφάσισαν για εμάς, χωρίς εμάς. Θυμός και οργή για όλους αυτούς που φασιστικά μας στερούν όλη τη μαγεία.

ΛΕΜΕΣΙΑΝΕ, φίλαθλε και οπαδέ. Αντέδρασε τώρα. Σε κανένα δεν αρέσει, γνωρίζεις πολύ καλά πως το ίδιο δύσκολο είναι για όλους μας. Δείξε αυτοσυγκράτηση και αντιστάσου στον πειρασμό. Αντιστάσου τώρα και πολέμησε μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο. Ας στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα προς τον κάθε αρμόδιο και συνάμα ένα δυνατό χαστούκι στον τρομονόμο τους που βάζει ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο μας.

Ήδη κάποιοι έπεσαν θύματα της νέας τάξης πραγμάτων, χωρίς να προβούν σε ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ. Μην επιτρέψεις στους καρεκλοκένταυρους να εξαφανίσουν για πάντα τη μαγεία αυτού του αγώνα. Δείξε έμπρακτα την αντίθεση σου στην καταστροφή του ποδοσφαίρου, δηλώνοντας αποχή και ενώνοντας τη φωνή σου με τους οργανωμένους.

Το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00 θα γίνουν συγκεντρώσεις στα κεντρικά οικήματα των δύο συνδέσμων για ενημέρωση του κόσμου σχετικά με το ντέρμπι της Δευτέρας. Την ώρα του αγώνα οι συνδέσμοι των δύο ομάδων θα είναι ανοικτοί και καλούμε όλους τους φιλάθλους της Λεμεσού να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από εκεί.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ – ΟΧΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

ΚΑΤΩ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.ΑΠΟΛΛΩΝ-ΘΥΡΑ 1».