Home ΚΥΠΡΟΣ Ο Τζίμης μιλάει για Εθνική (video)

Ο Τζίμης μιλάει για Εθνική (video)


Σε Συνέντευξη Τύπου για τους επερχόμενους αγώνες με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και την Κροατία αλλά και για τη νέα διοργάνωση του EURO 2016 μίλησαν σήμερα το πρωί ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Πάμπος Χριστοδούλου και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Χριστοφή.

“Η Εθνική αποτελεί για εμάς τους ποδοσφαιριστές προτεραιότητα, είναι πάνω από όλα. Με τις οδηγίες του προπονητή μας, θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα πάμε στη Βοσνία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δίνουμε το 100% για την Εθνική”, είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Δημήτρης Χριστοφή.

“Έχουμε ενώπιον μας μια νέα διοργάνωση, μια νέα πρόκληση για την Εθνική μας ομάδα. Η δουλειά στην Εθνική ξεκίνησε από τα φιλικά με την Ιαπωνία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Πριν τον επίσημο αγώνα με τη Βοσνία, θα παίξουμε φιλικό με την Κροατία για να είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή.

Ο πρώτος στόχος είναι να βάλουμε την Εθνική στο σωστό δρόμο. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές να έχουν την Εθνική ως προτεραιότητα τους και επίσης, θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα έχει μέλλον. Τη δουλειά που ξεκινήσαμε για την προετοιμασία της Εθνικής, θα την ολοκληρώσουμε στην Κροατία, με στόχο να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι γίνεται στον επίσημο αγώνα με τη Βοσνία”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδούλου.

πηγή: CFA