Home ΚΥΠΡΟΣ Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής (video)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής (video)


Με προπόνηση στο Στάδιο «Aldo Drosina» ολοκλήρωσε απόψε την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα των Ανδρών για τον αυριανό διεθνή φιλικό αγώνα με την Κροατία.
Στο Στάδιο αυτό θα γίνει η αυριανή αναμέτρηση η οποία θα αρχίσει στις 21:15.

Σε Συνέντευξη Τύπου για το αυριανό φιλικό αγώνα με την Κροατία μίλησε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών Πάμπος Χριστοδούλου.

«Είναι ένα φιλικό προετοιμασίας το οποίο θέλαμε να κλείσουμε για να είμαστε πιο έτοιμοι για τον αγώνα με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη. Έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν έλλειψη από αγώνες γιατί δεν έχουν αρκετές συμμετοχές στο Κυπριακό Πρωτάθλημα και έχουμε και κάποιους άλλους που έχουν αρκετές συμμετοχές και στην Ευρώπη.
Ο αγώνας με την Κροατία θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε ροτέισιον, προκειμένου να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους κόντρα στη Βοσνία», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Χριστοδούλου, για να προσθέσει:

«Όλοι ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Κροατία, την έχουμε δει και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από το αυριανό φιλικό μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε ενόψει του επίσημου αγώνα μας με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη».

Δείτε video από την Συνέντευξη Τύπου (CFA).