Home ΚΥΠΡΟΣ Οθέλλος: “Μαζικό παρών σήμερα με ΟΜΟΝΟΙΑ”

Οθέλλος: “Μαζικό παρών σήμερα με ΟΜΟΝΟΙΑ”


Κάλεσμα από τη διοίκηση του Οθέλλου για το σημερινό παιχνίδι στον κόσμο της Αθηαίνου.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οθέλλου Αθηένου, καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν μαζικά το παρών τους στο σημερινό αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Ομόνοια.

Οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν δώσει δείγματα γραφής, χρειάζονται τον κόσμο δίπλα τους προκειμένου να φτάσουμε σε άλλη μια νέα επιτυχία απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Παράλληλα διευκρινίζουμε ότι για πρώτη φορά θα λειτουργήσει το ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου στο στάδιο Αντώνης Παπαπαδόπουλος κάτι που σημαίνει ότι τόσο οι φιλοξενούμενοι όσο και οι φίλοι της ομάδας μας θα πρέπει να αγοράσουν εισιτήριο της κερκίδας όπου θα κάτσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι είσοδοι και τα ταμεία πώλησης εισιτηρίων του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος θα ανοίξουν στις 17.00, δηλαδή δύο ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι φίλοι του Οθέλλου θα καταλάβουν την Ανατολική κερκίδα και θα εξυπηρετούνται από το ταμείο που βρίσκεται στην είσοδο VIP της Ανατολικής κερκίδας.

Οι φιλοξενούμενοι θα καταλάβουν την βόρεια και δυτική κερκίδα και θα εξυπηρετούνται από το ταμείο της Βόρειας κερκίδας και τα 2 ταμεία της Δυτικής κερκίδας”.