Home ΚΥΠΡΟΣ Πάμπος: “Να κερδίσουμε το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ευρώπης”

Πάμπος: “Να κερδίσουμε το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ευρώπης”


Σε Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη μίλησαν σήμερα ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών Πάμπος Χριστοδούλου και ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Κωνσταντίνος Μακρίδης.

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με παρών και μέλλον, την οποία παρακολουθήσαμε και στο πρόσφατο Μουντιάλ. Είναι μια πιο έμπειρη ομάδα από τη δική μας και ασφαλώς είναι το φαβορί στην αυριανή αναμέτρηση. Όσον αφορά τη δική μας Εθνική, κάνουμε μια νέα αρχή, με νέα φιλοσοφία. Προσπαθούμε να παντρέψουμε την εμπειρία και το ταλέντο και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση να κερδίσουμε το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Αναφορικά με τους στόχους μας στον όμιλο, θα δούμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα κάνουμε στον τέλος τον απολογισμό μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδούλου.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης δήλωσε: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε ότι είμαστε μικρή χώρα, όμως, πιστεύουμε πως μπορούμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε βαθμούς από όλα τα παιχνίδια. Η νέα διοργάνωση είναι μια νέα πρόκληση για εμάς, μια νέα περιπέτεια και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

πηγή: cfa