Home ΚΥΠΡΟΣ Σε ρυθμούς Βοσνίας/Ερζεγοβίνης η Εθνική

Σε ρυθμούς Βοσνίας/Ερζεγοβίνης η Εθνική


Το φιλικό με την Κροατία ανήκει στο παρελθόν και πλέον η προσοχή όλων στην Εθνική ομάδα των Ανδρών στρέφεται στον επίσημο αγώνα με τη Βοσνία /Ερζεγοβίνη την ερχόμενη Τρίτη στη Ζένιτσα.

Η αναμέτρηση αυτή εντάσσεται στην πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου του EURO 2016. Η ώρα έναρξης έχει καθοριστεί στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην Κύπρο από το ΡΙΚ.

Ο αγώνας στην Πούλα με την Κροατία ήταν πολύ σημαντικός ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να κάνει κάποιες δοκιμές και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τον αγώνα που ακολουθεί.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα του τραυματισμού του Ηλία Χαραλάμπους ο οποίος χτύπησε στο γόνατο σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο. Ο Χαραλάμπους θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του.

Από σήμερα, το σκηνικό της προετοιμασίας της Εθνικής μεταφέρεται από την Πούλα στο Ζάγκρεμπ. Η αποστολή της ομάδας θα εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της Κροατίας και θα προπονείται εκεί μέχρι την Κυριακή, οπόταν και είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

πηγή: cfa