Home ΚΥΠΡΟΣ Αντίστροφη μέτρηση για τους διεθνείς

Αντίστροφη μέτρηση για τους διεθνείς


Με προπόνηση στις 19:00 στο ΓΣΠ, συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών ενόψει του αγώνα με το Ισραήλ την ερχόμενη Παρασκευή.

Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να δώσουν το παρών τους όλοι οι ποδοσφαιριστές, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους με τις ομάδες τους.

Πριν τη σημερινή προπόνηση, στις 18:45, θα γίνουν δηλώσεις από διεθνείς ποδοσφαιριστές στα ΜΜΕ ενώ η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ τα πρώτα 15 λεπτά.

Ο αγώνας με το Ισραήλ είναι ο πρώτος εντός έδρας για την ομάδα μας στο 2ο προκριματικό όμιλο του EURO 2016.

Η Κύπρος άρχισε τις υποχρεώσεις της με εκτός έδρας νίκη με τη Βοσνία και το αποτέλεσμα αυτό, αυξάνει τις προσδοκίες αλλά δεν διαφοροποιεί τους στόχους της ομάδας μας.

Οι στόχοι, όπως είχαν οριοθετηθεί πριν την έναρξη της διοργάνωσης, ήταν η Εθνική Κύπρουνα καταφέρει να κερδίσει και πάλι το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, να φέρει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο και να εξαντλεί σε κάθε αγώνα τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Αν μέσα από αυτή την προσπάθεια προκύψει στο τέλος κάτι καλό, ασφαλώς και θα είναι ευπρόσδεκτο.

Παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Βοσνία, όλοι στην ομάδα παραμένουν προσγειωμένοι, γνωρίζοντας πως ο αγώνας με το Ισραήλ, ενδεχομένως να είναι πιο δύσκολος από αυτόν της πρεμιέρας .

Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκονται οι Αντώνης Γιωργαλλίδης και Χάρης Κυριάκου.

πηγή: cfa