Home ΚΥΠΡΟΣ Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Εθνική Ανδρών (21:45, ΡΙΚ)

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Εθνική Ανδρών (21:45, ΡΙΚ)

SAK_4817


Τον τρίτο της αγώνα στο 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Αντιμετωπίζει στις 21:45 στο Κάρντιφ την Ουαλία και έχει στόχο να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από το Ισραήλ την περασμένη Παρασκευή.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD.

Ασφαλώς η Ουαλία είναι το φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση, όμως οι διεθνείς μας παρουσιάζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να πάρουν βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, πλην του Αντώνη Γιωργαλλίδη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σε δύο αγώνες στο δεύτερο προκριματικό όμιλο, η Κύπρος έχει 3 βαθμούς από τη νίκη στη Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Στους 4 βαθμούς βρίσκεται η Ουαλία που νίκησε εκτός έδρας την Ανδόρα ενώ εξήλθε ισόπαλη στην έδρα της με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσει των Ουαλών, τον αποψινό αγώνα θα παρακολουθήσουν γύρω στις 25000 φιλάθλους. Μεταξύ αυτών και αρκετές εκατοντάδες συμπατριώτες μας που ταξίδεψαν στο Κάρντιφ από διάφορα σημεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών στην Ουαλία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Τάσος Κίσσας, Γιώργος Λοϊζου, Χάρης Κυριάκου, Μάριος Στυλιανού, Λευτέρης Μέρτακκας, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Αγγελής Αγγελή, Βαλεντίνος Σιέλης, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μάριος Νικολάου, Κωστάκης Αρτυματάς, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης,  Βίνσεντ Λαμπάν, Γιώργος Αρέστη, Πιέρος Σωτηρίου, Ανδρέας Μακρής, Γιώργος Κολοκούδιας, Γιώργος Εφραίμ, Δημήτρης Χριστοφή και Ανδρέας Παπαθανασίου.

Τον αποψινό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Γερμανός  Manuel Gräfe. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Guido Kleve και  Holger Henschel  και επιπρόσθετοι διαιτητές οι επίσης Γερμανοί Christian Dingert  και Tobias Stieler.

πηγή: cfa