Home ΚΥΠΡΟΣ Ο Τζίμης στο FIFA.com

Ο Τζίμης στο FIFA.com


Τον Βραζιλιάνο Σταρ, Ρονάλντο είχε σαν είδωλο ο Δημήτρης Χριστοφή όταν βρισκόταν σε νεαρή ηλικία. Αυτό αποκαλύπτει συνέντευξη του στο FIFA.com.

“Ο Χριστοφή – ο οποίος σε νεαρή ηλικία είχε σαν είδωλο τον Βραζιλιάνο θρύλο Ρονάλντο – είναι ο ταχύτερος παίκτης της Κυπριακής επίθεσης. Το δυναμικό του στυλ προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ελβετικής Σιόν, που τον περασμένο χρόνο τον αγόρασε από την ΟΜΟΝΟΙΑ”, αναφέρει μεταξύ άλλων κείμενο στην ιστοσελίδα της FIFA.

Ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει: “Κάθε βήμα στην καριέρα μου είναι σημαντικό, πηγαίνοντας στη Σιόν και παίζοντας σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ. Μου αρέσει η Ελβετία, η ζωή έχει πολλά κοινά με αυτή της Κύπρου. Η Γλώσσα ήταν το δυσκολότερο στην αρχή, όμως είμαι χαρούμενος εδώ. Ήταν δύσκολο το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όμως θα ανακάμψουμε”.

“Με τη σκληρή δουλειά, η πρόοδος είναι πάντα πιθανή. Στόχος μου είναι απλά να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, είτε φοράω την φανέλα της ομάδας μου είτε αυτή της Εθνικής ομάδας. Εύχομαι να βοηθήσω και τις δύο ομάδες να έχουν πολλές επιτυχίες στο μέλλον”.