Home ΚΥΠΡΟΣ Ρεφς: “Η νέα επίθεση πρέπει να προβληματίσει”

Ρεφς: “Η νέα επίθεση πρέπει να προβληματίσει”

pod-ermis-25-ref


O ΣΔΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την προχθεσινή επίθεση αγνώστων στο οίκημα του:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου στην χθεσινή του Συνεδρία εξέτασε τη νέα βομβιστική επίθεση εναντίον του Οικήματος στου Συνδέσμου από νυχτοβάτες που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζει με το πιο έντονο τρόπο τη νέα επίθεση η οποία είναι η 3η τον τελευταίο χρόνο.

Η νέα επίθεση πρέπει να προβληματίσει όλους όσους ασχολούμαστε με το Ποδόσφαιρο και να υπάρξει άμεση και συστηματική αντίδραση από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές και σχολαστική διερεύνηση σε βάθος έτσι ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η άμεση και καθολική αντίδραση, καθώς και η καταδίκη της επίθεσης από όλους ανεξαίρετα τους Ποδοσφαιρικούς φορείς, θα στείλει το μήνυμα ότι το Ποδόσφαιρο ενωμένο αντιμετωπίζει τέτοιες ενέργειες. Δικαιολογίες για τέτοιες πράξεις ή άλλες παρόμοιες πράξεις χουλιγκανισμού δεν μπορεί να υπάρχουν ούτε και να αναζητούνται σε Διαιτητικά λάθη.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου παραμένει νηφάλιος και η αντίδρασή του θα είναι μελετημένη και ουσιώδης χωρίς να προκαλεί προβλήματα στα Πρωταθλήματα που πιθανό να ήταν και ένας από τους στόχους των νυχτοβατών.

Καλούμε τα Μέλη μας όπως παραμείνουν ψύχραιμα και επικεντρωθούν στη προετοιμασία τους για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου παρακολουθεί τη κατάσταση και θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες σε σχέση με την βομβιστική επίθεση.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ»