Home ΚΥΠΡΟΣ Μπράβο στην Εθνική από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Μπράβο στην Εθνική από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη

koutsokoumnis1


Απόλυτα ικανοποιημένος από τη ευρεία νίκη της Εθνικής αλλά και από την προσέλευση του κόσμου είναι ο πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης ο οποίος μετά τον αγώνα συγχάρηκε τον προπονητή και τους παίκτες για την εμφάνιση και την επιτυχία.

Εκφράζοντας τα συναισθήματα όλων στην Ομοσπονδία, ο κ. Κουτσοκούμνης με δήλωση του στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ απευθύνει τις ευχαριστίες του και προς τον κόσμο:

“Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας για τη νίκη που πέτυχαν και ιδιαίτερα γιατί με την προσπάθεια και τη σοβαρότητα που επέδειξαν, μας έδωσαν το μήνυμα ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα πολύ καλύτερο αύριο.
Είναι βέβαιο ότι η Εθνική μας κάνει βήματα προόδου και ότι μπορεί να μας κάνει ακόμα πιο περήφανους. Είδαμε νέους παίκτες στην Εθνική να δίνουν υποσχέσεις για το αύριο και τους παλαιότερους να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό με πάθος στο γήπεδο δείχνοντας ότι αυτή η Εθνική έχει και παρόν και μέλλον.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκφράζω στους χιλιάδες συμπατριώτες μας, μικρούς και μεγάλους ,τις οικογένειες, που με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας μας. Ήρθαν στο γήπεδο ως φίλαθλοι της Εθνικής Κύπρου μας, δίνοντας το μήνυμα πως οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν και φίλους και συμπαραστάτες στην προσπάθεια που καταβάλουν. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.
Η ΚΟΠ θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε μέσο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και της τεχνικής ηγεσίας και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί με τους οπαδούς μας μπορούμε για περισσότερα”.