Home ΚΥΠΡΟΣ Κλιμάκιο της FIFA στην Κύπρο για τον καθορισμό Στρατηγικού πλάνου

Κλιμάκιο της FIFA στην Κύπρο για τον καθορισμό Στρατηγικού πλάνου

db4366e22f084045fd29d1eb530faa9d_w639_h432_sc


Τετραμελής αντιπροσωπεία της FIFA, (the FIFA team of experts) βρίσκεται από χθες στην Κύπρο προκειμένου να έχει συναντήσεις με όλα τα τμήματα αλλά και την ηγεσία της ΚΟΠ, προκειμένου να καθοριστεί το Στρατηγικό πλάνο της Ομοσπονδίας για τα επόμενα χρόνια.

Η αντιπροσωπεία της FIFA αποτελείται από την κ. Eva Pasquier (FIFA Development Officer) , τον κ. Hans Hansruedi (Τεχνικός Διευθυντής Ελβετικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου), τον κ. James Haynes (FIFA Finances Expert) και το Νίκο Καρτακούλη, μέλος της FIFA team of Experts, υπεύθυνος για οργανωτικά θέματα.

Μέσα από την ανάλυση των δεδομένων που επικρατούν σήμερα σε όλους τους τομείς του Κυπριακού ποδοσφαίρου, οργανωτικά , οικονομικά και αγωνιστικά, οι ειδικοί της FIFA θα προχωρήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα με συγκεκριμένες εισηγήσεις τις οποίες η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα κληθεί να υλοποιήσει για την πρόοδο του ποδοσφαίρου.

Η κάθοδος του κλιμακίου της FIFA στην Κύπρο εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Perfomance» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, το οποίο ήδη βρίσκεται εν εξελίξει σε πολλές Ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο.

«Οι συναντήσεις με τους ειδικούς της FIFA είναι εξαιρετικής σημασίας για την Ομοσπονδία μας. Η πρόοδος του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, είναι συνολική υπόθεση και μέσα από τον καθορισμό του Στρατηγικού μας πλάνου για την επόμενη πενταετία, θα μπορέσουμε να κάνουμε σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς», ανέφερε πριν τη σημερινή πρωινή συνάντηση της ΚΟΠ με τη FIFA ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Στις συναντήσεις με το κλιμάκιο της FIFA συμμετέχουν ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, οι επικεφαλείς όλων των τμημάτων της ΚΟΠ, εκπρόσωπος του Συνδέσμου διαιτητών καθώς και όλοι οι Ομοσπονδιακοί προπονητές των μικρών Εθνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στην Κύπρο, το κλιμάκιο της FIFA θα έχει συνάντηση και με την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

πηγή:cfa