Home ΚΥΠΡΟΣ Νίκη με ανατροπή για τον Οθέλλο (video)

Νίκη με ανατροπή για τον Οθέλλο (video)

othelloswinagianapa


Με νικητή τον Οθέλλο τελείωσε το ντέρμπι του πάτου της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Α’  Κατηγορίας, με την ομάδα της Αθηαίνου να κερδίζει την Αγία Νάπα με 2-1. Ο Οθέλλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Με τη νίκη αυτή έφτασε τους 8 βαθμούς ξεκολλώντας από την τελευταία θέση, εκεί που έπεσε πλέον η Αγία Νάπα, η οποία παρέμεινε στους 6 βαθμούς.

Η ενημέρωση του παιχνιδιού από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

Ο Οθέλλος Αθηαίνου έχανε με 1-0 μέχρι το 85ο λεπτό από την Αγία Νάπα, όμως, με δύο τέρματα του Τιάγκο στο τελευταίο πεντάλεπτο, ανέτρεψε τα σε βάρος του δεδομένα και πήρε μια σπουδαία νίκη.

Ο αγώνας έγινε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και ήταν για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Ο Γιώργος Κολοκούδιας με κεφαλιά στο 48ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Αγία Νάπα.

Στο 68′ ο Πότσι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Αγία Νάπα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ο Οθέλλος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα, πίεσε και κατάφερε με δύο τέρματα του Τιάγκο να πάρει τη νίκη και να ανέβει στους 8 βαθμούς, αφήνοντας την Αγία Νάπα στους 6, όσους έχει και η Δόξα.

Ο Τιάγκο ισοφάρισε σε 1-1 στο 85′ με σουτ μέσα από την περιοχή και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90′ με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.