Home ΚΥΠΡΟΣ Πέτεφ: ”Συνέβησαν περίεργα πράγματα”

Πέτεφ: ”Συνέβησαν περίεργα πράγματα”

petev1


Ο Ιβάιλο Πέτεφ στη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήσε τόνισε οτι τους τελευταίους δύο μήνες συνέβησαν περίεργα πράγματα στην ΑΕΛ. Δεν μπήκε όμως σε λεπτόμερειες για ευνόητους λόγους αφου η διαφορά του με την ΑΕΛ θα λυθεί στα δικαστήρια.

Αναλυτικά:

“Ευχαριστώ τους φιλάθλους που στήριξαν εμένα και την ομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά μακριά από τη Βουλγαρία και ενθουσιάστηκα με τον κόσμο της ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λεμεσού γενικότερα και τα ΜΜΕ. Ευχαριστώ και όλους τους παίκτες που δούλεψα μαζί τους αυτούς τους 13 μήνες. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη που χάσαμε πέρυσι τον τίτλο. Η απογοήτευση ήταν πολύ μεγάλη.Μετά από την απώλεια του τίτλου, βρήκα τη δύναμη να συνεχίσω και παρότι είχα μία πολύ καλή πρόταση από οικονομικής πλευράς, επέλεξα να παραμείνω στην ΑΕΛ και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.Η έλλειψη εμπειρίας δεν μας επέτρεψε να πετύχουμε κάτι μεγάλο στην Ευρώπη.Μετά το δεύτερο αποκλεισμό στην Ευρώπη έγιναν παράξενα πράγματα τα οποία είδατε κι εσείς και είχαν κακή επιρροή στους παίκτες. Ίσως όχι σε όλους, αλλά σε κάποιους είχαν αρνητική επίδραση. Ήρθαν κακά αποτελέσματα για τον ένα ή τον άλλο λόγο”.
Τους τελευταίους δύο μήνες συνέβησαν περίεργα πράγματα. Αυτό μόνο μπορώ να πω. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη τους τελευταίους δύο μήνες. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο κι έτσι είναι η ζωή.Θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο στους φιλάθλους της ΑΕΛ”.

* Σε ερωτήσεις που δέχθηκε τόνισε αν επιστρέψει ποτέ στην Κύπρο, δεν πρόκειται να αποδεχθεί πρόταση απο τον Απόλλωνα, ως ένδειξη σεβασμού προς τον κόσμο της ΑΕΛ. Τόνισε ότι δεν είναι αλήθεια ότι είχε πρόβλημα με τους Ουόν , Θεοφίλου και Ντεντέ

πηγή: sigmalive/sports