Home ΚΥΠΡΟΣ Τα αίτια του θανάτου του 20χρονου που πέθανε ενώ έπαιζε φούτσαλ

Τα αίτια του θανάτου του 20χρονου που πέθανε ενώ έπαιζε φούτσαλ

futsal-enp-b-4


Νεαρός από τα Λειβάδια, ο Μάριος Δημητρίου 20 χρόνων, έχασε χθες βράδυ τη ζωή του ενώ έπαιζε φούτσαλ σε γήπεδα που βρίσκονται σε περιοχή του Δήμου Λειβαδιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις οκτώ χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία για μεταφορά αναίσθητου ατόμου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τα γήπεδα φούτσαλ.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για νεαρό ηλικίας 20 χρόνων από τα Λειβάδια, ο οποίος συμμετείχε ως τερματοφύλακας σε αγώνα φούτσαλ.

Στον αναίσθητο νεαρό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους συμπαίκτες του και άλλους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο νεαρός απεβίωσε γύρω στις 21:35.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 20χρονου, που κατέδειξε ότι ο θάνατό τους οφείλεται σε υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο νεαρός είχε κάνει ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να αποκτήσει δελτίο υγείας αθλητή για τον ΚΟΑ χωρίς αυτές να δείξουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ