Home ΚΥΠΡΟΣ Αποχή αποφάσισαν οι διαιτητές

Αποχή αποφάσισαν οι διαιτητές

pod-ermis-25-ref


Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου στην αποψινή του συνεδρία αποφάσισε όπως απέχει από τους αγώνες κυπέλλου της Τετάρτης αλλά και του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι διαιτητές αντιδρούν στην επίθεση προς τον Θωμά Μούσκο.

Πλέον αναμένεται επίσημη τοποθέτηση και από την ΚΟΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου σε τακτική συνεδρία του υπό την παρουσία του μέλους μας και συνάδελφου Θωμά Μούσκου εξέτασε την 4η φετινή βομβιστική επίθεση εναντίον της οικίας της μητέρας του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζει για μια ακόμη φορά με τον πιο έντονο τρόπο την άνανδρη και παράνομη πράξη των νυκτοβατών.

Η ψεσινή ενέργεια των παρανόμων έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων γεγονότων και είναι καιρός η Αστυνομία αυτή τη φορά να μην αρκεστεί μόνον στα λόγια όπως είχε κάνει και τις προηγούμενες βομβιστικές επιθέσεις και να διερευνήσει σε βάθος την νέα βομβιστική επίθεση και επιτέλους να δούμε κάποιο αποτέλεσμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκ πρώτης, αποφάσισε την αποχή από όλους τους αγώνες για μια βδομάδα και θα επαναξιολογήσει εκ νέου την όλη κατάσταση σε Συνεδρία του την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19:00, αφού πρώτα επιδιώξει συνάντηση με την Αστυνομία για να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.