Home ΚΥΠΡΟΣ Διεθνές τουρνουά Εθνικών ομάδων U14 και U15

Διεθνές τουρνουά Εθνικών ομάδων U14 και U15

U17-VsOmonoiaAradippou (15)


Στις τελευταίες κλήσεις των Εθνικών ομάδων κάτω των 14 και 15 ετών είχαμε δει ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτι που ελπίζουμε να δούμε και στα συγκεκριμένα τουρνουά που θα διεξαχθούν. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες του τριφυλλιού, όπως και για όλους τους μικρούς, να πάρουν εμπειρίες που είναι σημαντικές για την ανέλιξη τους.

Διεθνές τουρνουά για τις Εθνικές ομάδες U-14 και U-15 διοργανώνει το Μάρτιο η ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA.

Σε αυτές τις ηλικίες, δεν υπάρχουν επίσημες διοργανώσεις και μέσω των φιλικών αγώνων, οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν σημαντικά όταν θα κάνουν το άλμα στις πιο μεγάλες Εθνικές ομάδες.

Η UEFA δίνει μεγάλη σημασία στη διοργάνωση τέτοιων τουρνουά για αναπτυξιακές ηλικίες και άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα έρθουν στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν και να αξιολογήσουν τη διοργάνωση.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες της Γεωργίας, της Αρμενίας και των Σκοπίων. Ουσιαστικά, πρόκειται για δύο τουρνουά που θα γίνουν ταυτόχρονα, από τις 2 μέχρι τις 6 Μαρτίου με την Κύπρο, την Αρμενία και τη Γεωργία να συμμετέχουν τόσο με την Εθνική ομάδα U-14 όσο και με την Εθνική ομάδα U-15 ενώ τα Σκόπια θα αγωνιστούν μόνο με την Εθνική τους ομάδα U-15.

Να σημειωθεί πως για την Εθνική μας ομάδα U-14 οι αγώνες στο τουρνουά θα είναι οι πρώτοι της αφού, πρόκειται για ομάδα που μόλις πρόσφατα έχει συσταθεί. Το πρόγραμμα των αγώνων και τα Στάδια διεξαγωγής τους θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.