Home ΚΥΠΡΟΣ Σενάρια πρωτιάς… αποκλειστικά στην PrimeTel!

Σενάρια πρωτιάς… αποκλειστικά στην PrimeTel!

kosmos-apollwn (216)


To Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας μπαίνει στην τελική ευθεία. Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 4μμ, κρίνεται η κατάταξη των ομάδων στην κανονική περίοδο και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στα δύο μεγάλα ντέρμπι, που θα την καθορίσουν.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο Τσίρειο, συνθέτουν δύο μοναδικά δίδυμα που θα παλέψουν τόσο για την πρωτιά, όσο και για τις θέσεις που ακολουθούν.

Όλη η δράση στα δύο ντέρμπι, η αγωνία, οι προσωπικές μονομαχίες, το πάθος, η μεγάλη δίψα για νίκη θα ζωντανέψουν στον τηλεοπτικό σας δέκτη, αποκλειστικά στην PRIMETEL. Η σύνδεση με τα δύο γήπεδα θα ξεκινήσει στις 3:10μμ με όλα όσα θα θέλατε να μάθετε πριν από τα παιχνίδια. Και φυσικά η μετάδοση θα ολοκληρωθεί με την εκπομπή POST GAME, με αναλυτικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνεντεύξεις, τις δηλώσεις των προπονητών και φυσικά την ανάλυση των μεγάλων φάσεων των δύο αγώνων.

Το παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ θα μεταδοθεί από το 1ο κανάλι της PrimeTel (θέση 255) ενώ το ντέρμπι στο Τσίρειο μεταξύ ΑΠΟΛΛΩΝΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ από το 2ο κανάλι (θέση 256).

Οι αγώνες θα μεταδοθούν και μέσω της υπηρεσίας Live Streaming https://tv.primetel.com.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PrimeTel κάντε κλικ στο www.primetel.com.cy ή καλέστε 133 ή επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της PrimeTel.