Home ΚΥΠΡΟΣ Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Κύπρο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Κύπρο

0356b9c5115b0a9184aa5b67b5b174d4_w639_h432_sc


Την τελευταία της προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους πριν το ταξίδι για το Βέλγιο πραγματοποίησε σήμερα η Εθνική ομάδα των Ανδρών. Η προπόνηση έγινε στο ΓΣΠ και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με όλους τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.

Μετά τη σημερινή προπόνηση, η Εθνική ομάδα αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο και αύριο, στις 10:00 το πρωί θα αναχωρήσει με ναυλωμένη πτήση για τις Βρυξέλλες.

Ο αγώνας Βελγίου – Κύπρου θα γίνει το Σάββατο στο Στάδιο «King Baudouin» και είναι για την 5η αγωνιστική του 2ου Προκριματικού Ομίλου του EURO 2016.

Η προετοιμασία άρχισε τη Δευτέρα, με την τεχνική ηγεσία να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική και στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Όλοι αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες του αγώνα και το μέγεθος του αντιπάλου, όμως, υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως, με προσήλωση στο πλάνο του προπονητή με συγκέντρωση και υπερπροσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα μας δεν είναι χαμένη από χέρι.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή προπονούνται κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή. Από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην αποστολή βρίσκονται οι Οικονομίδης, Κυριάκου και Παναγή.

πληροφορίες: CFA